STARI PRIJATELJI

Bračka fešta Mladena Grdovića i Dikana Radeljaka

14.08.2015 u 12:34

Bionic
Reading

Zadarski pjevač Josipa Radeljaka poznaje od svoje rane mladosti, a dugogodišnje prijateljstvo njeguju već godinama. Mladenov koncert u Supetru na Braču bio je prilika za druženje u Dikanovoj vikendici, gdje se Radeljak trenutno odmara s kćeri Lanom, sinom Leom i snahom Ivanom

Fešta na kojoj je gost Mladen Grdović ne može biti loša, posvjedočio je tome i Josip Radeljak podijelivši s prijateljima fotografije nedavnog druženja sa zadarskim pjevačem i njegovim glazbenicima u svojoj vikendici na Braču. Mladen i Dikan poznaju se dugi niz godina, jednom davno spojila ih je glazba, a od tada svake godine koriste priliku da se nađu i uživaju u dobroj pjesmi, razgovoru i finoj hrani. Tako je bilo i ovog puta, a kako kaže Mladen, Dikan je najbolji domaćin.

'Lijepo je bilo opet vidjeti dragog prijatelja. Uživali smo u pršutu, siru, janjetini, zaplivali u bazenu, prisjetili se nekih starih anegdota jer i Dikan se u mladosti bavio glazbom. Svirao je trubu u Batalima, a kasnije bio i menadžer grupe Delfini u kojoj je pjevao Oliver Dragojević. Prijatelji smo dugo, dugo. Lijepo je bilo vidjeti i malu Lanu koja je sad već 15-godišnja djevojka. Izrasla je u pravu ljepoticu, Dikan je jako ponosan na nju i svog Lea. Dogovorili  smo se da ću joj kad završi fakultet i kad se bude udavala, pjevati na piru', kaže zadarski pjevač.


Mladen u društvu Lane i Lea Radeljaka




S Josipom Radeljakom u njegovoj vikendici u Supetru na Braču

Razloga za roditeljski ponos ima i Mladen koji je svoja kratka tri dana odmora proveo uz svoju 12-godišnju kćer Saru.

'Malo smo se kupali, malo otišli lovit ribu. Sara i Brankica imaju pakt protiv mene, ja sam za njih laka meta. Sretan sam jer se njih dvije tako lijepo slažu', iskreno će Mladen kojem je ovo ljeto ispunjeno koncertima, a na jesen ga očekuje i turneja po Kanadi i SAD-u.  Vremena za odmor je malo, ali radoholičar poput Grdovića za to ne mari.