ANTONIA I ALJOŠA ŠERIĆ

'Božić ćemo slaviti kičasto, pred jelkom i u šarenim puloverima'

08.12.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Grupa Pavel objavila je videospot za svoj novi singl 'Poslije nas'. Pjesma će premijerno biti izvedena na 63. Zagrebačkom festivalu i najavljuje materijal s novoga albuma koji izlazi u jesen 2016., a bračno-pjevački par Antonia i Aljoša su nam otkrili detalje vezane uz singl te planove za blagdane

'Poslije nas' autorsko je djelo Aljoše Šerića, koji je ujedno i producent. Za miks je zaslužan Srđan Sekulović Skansi, a snimatelj u studiju RSL bio je Tomaž Maras, a videospot snimio je Luka Nižetić.

'Pjesma je počela život kao kvazisevdah, pa smo je utjerali u tex mex, i sad je ispala nekakav slavensko-meksički hibrid, koliko god to čudno zvučalo. U svakom slučaju, drukčija je od onoga što smo dosad radili', kazao je Aljoša nastavivši priču o suradnji s Lukom Nižetićem.

Pavel - 'Poslije nas'

'Do suradnje s Lukom došlo je veoma spontano, čuo je pjesmu i odmah mu se svidjela. Nakon što smo čuli njegove ideje, s obzirom na to da imamo sličan estetski ukus, nije bilo teško krenuti u snimanje. Na kraju je sve preraslo u tulum, jer smo neke scene snimali u našem stanu. Za izvrstan styling bila je zadužena Barbara Repe, frizure je radila Branka Trohar iz BOYEbyBBK, a za make-up je zaslužna Petra Sever. S tako sjajnom ekipom zaista nije bilo teško glumiti, plakati, smijati se, a na samom kraju i uroniti pod tuš', kroz smijeh je rekao Aljoša.

Jednako opuštena atmosfera će se vjerojatno osjetiti i za vrijeme blagdana u domu mladog bračnog para. Pjevačica Antonia otkrila je kako jedva čekaju blagdane koje planiraju provesti u krugu najbližih i najdražih, bilo prijatelja ili rodbine.

*tko bi cekao na cetvrtak ❤???? #throwbacktuesday

A photo posted by Antonia Matkovic (@matkovicantonia) on


'Bit će to jedan tipičan prizor: pečena purica, francuska salata, miris kolača i kuhanog vina. Već smo osmislili neko zajedničko pjevanje božićnih pjesama s prijateljima. Onako kičasto, pred jelkom u šarenim puloverima, a sve će naravno biti zabilježeno za našu publiku na društvenim mrežama. Ova godina svakako je bila posebna - prva godina braka, brojni koncerti po Hrvatskoj, dugo ljeto, jedrenje, putovanje s najdražim frendovima, dobra berba maslina, snimanje novog albuma, pjesma 'Poslije nas'. Veselim se svemu što nas čeka u 2016. godini', kazala je šarmantna Antonia.

Iako je o idućem albumu još rano govoriti budući da neće van prije kraja iduće godine, naglašavaju kako singl zapravo uopće ne predstavlja zvuk albuma na kojem rade. Album će vjerojatno biti najšareniji do sada, od indie folka preko irske tradicionalne do countryja i ciganske glazbe.

Nakon Božića i opuštanja, Nova godina će biti radna, jer na Silvestrovo 31. 12. nastupaju u Osijeku, a već za reprizu Nove godine, 1. 1. imat ćete prilike slušati Pavel i u Šibeniku.