PARIŠKI CHIC

Borna Rajić i Olja Vori opet protiv modnih pravila

21.04.2016 u 10:35

  • +6

Uzvanici dolaze na modnu reviju ateliera Budoir

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić/PIXSELL

Bionic
Reading

Parižanke Borna Rajić i Olja Vori jučer su se našle u središtu pažnje na modnoj reviji Boudoira, još jednom potvrdivši svoj modni status kada je u pitanju zanimljiv i neobičan stil, posve drugačiji od onog ostalih domaćih zvijezda i javnih osoba

Obje dame privlačile su najviše pažnje svojim smjelim kreacijama na sinoćnjoj modnoj reviji ateliera Boudoir. I na suprugu rukometaša Igora Vorija, koja živi u francuskoj prijestolnici, i na Bornu Rajić, koja je ondje godinama živjela, Pariz je očito ostavio traga izvršivši utjecaj na njihov modni izričaj. Majstorice u poigravanju stilovima nižu neobične odjevne kreacije i usklađuju razne, na prvi pogled nespojive komade u jednoj kombinaciji.

Olja Vori za ovu je priliku odabrala proljetni look uz popularne gležnjače Chloe, koje vole i mnoge svjetske zvijezde poput Reese Witherspoon i Heidi Klum, dok je Borna odjenula ultrakratku korzet haljinu, a kombinirala ju je sa sandalama i svilenim čarapicama.

Osim njih, u reviji ateliera Boudoir uživali su Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Ivana Delač Đolo, Nenad Korkut,Tihana Harapin Zelepugin, Dijana Viljevac, modni dvojac Elfs, Ivica Skoko i mnogi drugi.

Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i ovoga su pute pokazale svu raskoš svoga talenta te revijom povodom svojih prvih 15 godina modnog stvaranja spektakularno otvorile drugi dio Cro-A-Portera.

Kreativni tim u pozadini ove mode priče čine vizažist Saša Joković, stilistica Ivana Pavić te fotograf Mladen Šarić, s kojim modni dvojac surađuje dug niz godina. Presjek uspješne suradnje u proteklih 10 godina mogli su vidjeti svi gosti Cro-a-Portera u predvorju Klovićevih dvora, u kojem je postavljena izložba što predstavlja presjek snimljenih modnih kampanja. Najveću pažnju privukla je fotografija kampanje 'Lust for life' iz 2013. godine, za koju je cvjetni studio Flortissima samo za ovu priliku napravio cvjetnu instalaciju. Izložba je otvorena za posjetitelje do 24. travnja.