NESTAŠLUK PRIJE SPAVANJA

Boris zaprijetio Sonji da će joj se zavući pod dekicu

07.04.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nova gazdarica je na pravom putu da si zaleđe stvori među muškom farmerskom populacijom, budući da je s većinom preostalih cura na ratnoj nozi

Posljednjih je dana itekako počela koristiti pažnju koju joj farmeri posvećuju ili je sama privuče s nekoliko prokušanih trikova. Ona kod Bubija, Borisa i naročito Marija igra ulogu sitne, lomne ženice koja je među njihovim šapama skoro poput igračke. Tako smo već mogli vidjeti kako se svojim sitnim tijelom voli po njima vješati, dopušta im da je dižu i vrte, dok se ona cičeći bezuspješno brani.

Iako smo je prvog dana njenog gazdovanja mogli vidjeti kako poput lutkice Dini i Mariju sjedi u krilu, jučer je prije spavanja imala seansu zafrkancije s Borisom. On je, naime, tražio od nje almanah na par minuta, samo da ga prelista, no ona mu je na to izazivački pjevušila da ne može. Boris je to shvatio kao izazov, pa je skočio na nju dok je bila u krevetu i nekoliko je trenutaka snažno drmusao. 'Aaa… Boli me! Nemoj više, Boris, naudio si mi dosta', tobože ga je molila za milost krhka Sonjica.

Kad joj je oduzeo almanah i pravio se da ga lista, još uvijek na njezinom krevetu, očito željna daljnje zabave mu je počela govoriti da je 'boring', odnosno dosadan. 'Hoćeš da ti se zavučem ispod deke?' upitao ju je Boris, a ona je ostala bez teksta, što je odmah i sam primijetio. Još se malo hrvanja i zafrkavanja odvilo prije spavanja, uz Sonjinu molbu da ne bude tako grub.