NOVI BOŽIĆNI SPOTOVI

Blagdanski hitovi iz domaće produkcije

23.12.2013 u 09:34

Bionic
Reading

Portal spotdepo.hr izdvojio je deset novih božićnih spotova domaćih izvođača koji su snimljeni upravo da se vrte u ovo predblagdansko vrijeme, pa zašto da ih onda ne pogledate

4head i Davorin Bogović, 'Božićna'
Nakon što su privukli pažnju sjajnom rock obradom Severininog hita 'Dobrodošao u klub' samoborski bend 4head u goste je pozvao Davorina Bogovića koji je sjajno zamijenio Shanea McGowana u obradi pjesme grupe The Pogues 'Fairytale of New York'.


Mila Elegović, 'Noina arka'
Nakon singla i spota 'Koka', Mila Elegović čvrsto je odlučila napraviti pjevačku karijeru pa se tako pridružila i božićnom ugođaju svojim novim božićnim singlom 'Noina arka' u čijoj realizaciji joj je pomogao i proslavljeni pijanist Matej Meštrović.


Prosti Fucktori feat. Krmpa, 'Blagdanska'

Karijeru je počeo u Hladnom pivu, a onda se odmetnuo i evo ga natrag s prigodnom božićnom 'Blagdanskom'. Hadžo je u goste pozvao i Krmpu, frontmena grupe Deafness by Noise.


The Swingers, 'Dragi Santa'
Robert Mareković i The Swingers uskoro bi mogli postati profesionalni božićni bend s obzirom i na nedavno objavljeni album i održan koncert 'Božićna ekstavaganca' koji su najavili i ovim božićnim singlom.


Marko Košutić, 'White Christmas'

Talentirani, ali slabo poznati pjevač Marko Košutić otpjevao je najpoznatiji božićni hit 'White Christmas' Binga Crosbya dok su mu s glazbene strane pomogli Marin Hraščanec za klavirom, Ferdinand Buhanec na basu i Goran Vidović na bubnjevima.


The Swingers feat. Gelato Sisters, 'Tiha noć (Božićna ekstravaganca)'
The Swingers su na spomenutom albumu 'Božićna ekstavaganca' ugostili i brojne goste, pa tako i Gelato Sisters koje su obradile 'Tihu noć'.


Ladies, 'Božićna uspavanka'
Silvestar Dragoje napisao je glazbu, a Branka Delić tekst pa su Branka, Maja Vućić i Ivana Radovniković u goste pozvali i Sanju Doležal i tako je nastala 'Božićna uspavanka'.


Plechinger i Kovačići, 'Božić je (ono što ostaje)'
Bračni par Ivana Plechinger i Bruno Kovačić stvorili su glazbu i stihove, dok je Predrag Martinjak Peggy preuzeo aranžman pjesme, a sve kako bi dio svoje obiteljske božićne čarolije prenijeli što većem broju ljudi.


Kiper feat. News Bar, 'Moj hrvatski Božić'
'Božić dolazi, dijele se otkazi' je stih zbog kojih je i ova prigodna božićna pjesma ponovo aktualna iako je snimljena još za prošli Božić. Grupa Kiper u suradnji s kreativnim timom ekipe News Bara.


Gatuzo, 'Božićni dan (Ho Ho Ho)'
Odličan božićni singl grupe Gatuzo nastao još 2011. godine, ali je iz nepoznatih razloga preslabo eksponiran u radijskom eteru. Animirani video spot napravila je Lara Glavić.


Više domaćih glazbenih video spotova pogledajte na www.spotdepo.hr.