EGZOTIČNA DESTINACIJA

Bivši muž Nevene Rendeli uživa u novoj ljubavi

28.12.2015 u 15:08

Bionic
Reading

Marijan Bračulj, koji je sedam godina proveo u braku s novinarkom Nevenom Rendeli, uživa u svojoj novopronađenoj ljubavnoj sreći. S bivšom Miss Hrvatske Antonijom Gogić trenutačno se nalazi na Tajlandu kamo su pobjegli na odmor i sakrili se od niskih temperatura u Hrvatskoj. Ovaj građevinski poduzetnik obožava egzotične destinacije. Upravo je na jednoj - na Barbadosu, prije sedam godina izmijenio bračne zavjete s danas bivšom suprugom Nevenom Rendeli

Par je obznanio svoju vezu u studenom, a prve zajedničke blagdane odlučio je provesti na Tajlandu. Njihovo uživanje i zaljubljenost Antonija bilježi i na svom Instagramu, a djeluju sretno i opušteno. Marijanu je ovo prva veza nakon razvoda od lijepe novinarke Rendeli, a ona također uživa u ljubavnoj idili s kolegom, snimateljem HRT-a Makom Vejzovićem. Za rastavu Marijana i Nevene doznalo  se u rujnu ove godine, a nedugo nakon toga oboje su krenuli u nove veze.

Merry Christmas #sirocco #skybar #bangkok

A photo posted by Antonija Gogić (@antonija_gogic) on


Dok Marijan sa svojom novom dragom uživa na egzotičnoj destinaciji, Nevena je i dalje u poslu, ali i tada nađe vremena za romantiku. Tako je i prije nekoliko tjedana bila u Nassfeldu na radnom zadatku s Makom kada su slobodne trenutke koristili za uživanje u snijegu i zimskim radostima.

Nevena je sa svojim dragim u studenom boravila u Istanbulu gdje su također radili priče za HTV-ovu emisiju 'Život je lijep', a poznaju se još od osnovne škole, jer su pohađali istu dramsku grupu.