DANIJELA SLAVI

'Biti stariji nije izgovor za odrastanje!'

15.07.2016 u 18:52

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Danijela Martinović danas puni 45 godina. Iako je dosadašnjih godina rođendan, do kojeg itekako drži, slavila u društvu prijatelja, ove je godine otputovala u Istru u intimnijem aranžmanu s dugogodišnjim partnerom Petrom Grašom

'Pobjegla sam u Istru i uživam. Provela sam dva najdivnija dana u raju na zemlji, hotelu San Rocco u Brtonigli', kratko nam je rekla pjevačica. Osim zdravlja, poželjela si je puno osmijeha i putovanja, a jedan od rođendanskih poklona bio je, kaže, i to što je njezin aktualni singl, ljetna pjesma 'Volim barabu' sakupio dva milijuna klikova. Osim uspjeha s pjesmama, Danijela će ovu godinu pamtiti i po velikom koncertu u Lisinskom te sudjelovanju u televizijskom showu 'Supertalent' kao članica žirija.

U privatnom životu uživa u skladnoj vezi s dugogodišnjim partnerom Petrom Grašom koji večeras sa Severinom nastupa u Sloveniji, u mjestu Vrhnika.


Danijela je s Petrom Grašom već dvadeset godina


Pjevačica je sama sebi simpatičnom porukom čestitala rođendan. 'Biti stariji nije izgovor za odrastanje. Sretan mi rođo!' napisala je pored fotografije na društvenim mrežama.

?? Growing older is no excuse for growing up ?? Sretan mi rođo! ????????

A photo posted by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on