IVAN ŠARIĆ O SVOJOJ KORANI

'Bit ću sladunjav: Volim ovu ženu jako!'

  • Autor: Ivana Čulić
  • Zadnja izmjena 08.12.2015 09:22
  • Objavljeno 30.10.2015 u 10:00
Korana Gvozdić i Ivan Šarić u vezi su dvije godine

Korana Gvozdić i Ivan Šarić u vezi su dvije godine

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PM DIGITAL

Iako su zajedno već tri godine, stand-up komičar i televizijski voditelj Ivan Šarić o svojoj djevojci Korani Gvozdić rijetko se izjašnjavao u javnosti, no sad je napokon pokleknuo i priznao koliko mu znači

Romantika nekad nije bila njegova jača strana, no kako je i sam jednom priznao, uz Koranu je itekako postala. Stand-up komičar, poput Ivana Šarića, može govoriti o svemu, ali o vlastitoj ljubavi javno ponajmanje.  Ipak, dogodilo se i to kad je jučer na svojem Facebook-profilu, na iznenađenje mnogih, napisao koliko je sretan uz svoju Koranu s kojom je već tri godine u vezi.

'Bit ću sladunjav. Volim ovu ženu jako', napisao je Ivan ispod zajedničke fotografije, nazvane Love story. A njihova ljubavna priča započela je u prosincu 2012. godine i od tada su lijepa manekenka i voditeljica i markantni Zadranin - nerazdvojni.

'Moja idealna djevojka je ona s kojom možeš popiti pivo u parku i nakon toga otići na gala večeru, a da joj to neće biti problem. Ako idemo na paintball, da mi ne kaže kako će je to boljeti, već mi radije kroz zube promrsi: razbit ću te tamo u šumi. Ali i da zajedno kuhamo i idemo u kazalište', rekao je Šarić prije negoli je upoznao današnju djevojku. A u njoj je, čini se, pronašao sve što je tražio.

zena i ja. subota u zagrebu.

A photo posted by ivan saric (@ivansaric) on

Drzim ga ko kap vode na dlanu!! ???????? .... Idemoooo u Osijeeeeek! ?? #OvoCeMiVratit #happy #love #plavitwingo

A photo posted by Korana Gvozdic (@korana_g) on

Nasa prva "normalna" fotografija u godinu dana!! ?????? Hvala #buro247hr ! ??

A photo posted by Korana Gvozdic (@korana_g) on

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!