DARKO DRINOVAC

'Bio sam 15 sati dnevno sa Severinom i nisam se zaljubio'

17.02.2010 u 13:51

Bionic
Reading

Darko Drinovac snimio je dokumentarac 'Da se pretvorim u Severinu' o pjevačičinu beogradskom koncertu i pripremama, provodeći čak 15 sati dnevno u njezinom društvu

Dokumentarni film Da se pretvorim u Severinu prati Severinu četiri dana uoči koncerta u Beogradu, a premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem ZagrebDoxu. Autor Darko Drinovac kamerom je zabilježio Severinine probe na sceni, probe šminke i kostima, buđenje uz masažu i bez šminke, posjete Gorana Bregovića i dečka Slavka Šajinovića.

'Dopustila mi je da je pratim na večere i dođem u sobu rano ujutro, kad je bez šminke, zatim u svlačionicu prije samog izlaska na scenu – visoko na sajlama, kad se otvori veliko srce na kojemu piše S, iz kojeg izlazi Severina', opisao je za Globus snimanje dokumentarca autor filma.

'U film sam pokušao staviti samo trenutke kad Severina nema osjećaj da je snimam: provodio sam 15 i više sati dnevno s njom, tako da je na kraju morala zaboraviti da je snimamo. I zato sam uspio dobiti stvarnu Severinu', dodao je.

O samoj pjevačici Drinovac, koji je prije filma režirao spotove za njezine pjesme Gade i Haljinica bijele boje, rekao je: 'Ona je prekrasna žena. Ne morate se zaljubiti u nju, ali ćete je zavoljeti. Ako vas pusti blizu, onda će to biti jer ima povjerenja u vas. Nisam se zaljubio. Ipak sam otac malog djeteta i imam suprugu.'



Drinovac je režirao spot za Severininu pjesmu 'Gade'