UZ FILM 'DANAK ANĐELIMA'

Besplatno kino na plaži Bačvice

07.06.2013 u 14:45

Bionic
Reading

Besplatnom projekcijom filma 'Danak anđelima' na samoj plaži Bačvice, večeras će (petak, 7. lipnja) u sklopu svog 'nultog dana', Festival mediteranskog filma Split započeti svoje šesto izdanje. Redatelj Ken Loach za film 'Danak anđelima' (Angel's Share) u Cannesu je osvojio posebnu nagradu žirija, a Splićani i njihovi gosti od 21.30 sati sa zidića, ležaljki i ručnika će uživati u jedinstvenom kinu, jer veliko filmsko platno će biti postavljeno tik uz rub mora

Loach je jedan od najpoznatijih britanskih redatelja, višestruko nagrađivan po svim važnim festivalima, a ujedno je i najbolji primjer redatelja izvan mediteranske regije kakve bi ovaj filmski festival u budućnosti htio predstavljati u planiranom popratnom programu Lanterna'.

Šesti Festival mediteranskog filma Split svečano će biti otvoren sutra (subota, 8. lipnja) u 21.30 sati u ljetnom kinuBačvice, španjolskim filmom 'Snjeguljica' koji oduševljava na festivalima diljem svijeta, a u Splitu će imati svoju ne samo hrvatsku nego i regionalnu premijeru.