ASHLEY GREENE:

Beauty tajne zvijezde sage 'Sumrak'

19.11.2011 u 11:11

Bionic
Reading

Ashley Greene, 24-godišnja zvijezda sage 'Sumrak', za koju mnogi kažu da je najatraktivnija glumica u tom popularnom filmskom serijalu o vampirima i vukodlacima, plijeni pozornost svojim svježim izgledom i kul stilom. Alice Cullen iz sage otkrila je nekoliko svojih beauty tajni

'Nisam fanatična kad je riječ o vježbanju ili dnevnoj make up rutini. Redovito čistim lice, stavljam dobru hidratantnu kremu i pijem puno vode. Vježbam kad ulovim vremena te se nastojim što više kretati', kaže zgodna 24-godišnja glumica, koja je, kako se pričalo, slomila srce Joeu Jonasu.

Ashley, punim imenom Ashley Michele Greene, rođena je 21. veljače u Jacksonvilleu na Floridi, a oduvijek je maštala o modnim pistama. Maturirala je godinu dana ranije i potom se sa 17 godina preselila u Los Angeles, no zbog svog sitnog rasta dobila je savjet da se radije posveti glumačkom poslu.

Izvan filmskog seta Ashley obožava imati što manje šminke na licu.

'Stavljam samo maskaru, korektor i sjajilo za usne', kaže Ash.

Na snimanju sage morala je proći kroz make up transformaciju da bi njezin lik izgledao kao da nema šminke na licu.

'Na podlogu su, da bi sve izgledalo što stvarnije, nanijeli mrljice i pjegice, radi što prirodnijeg looka. Najbolji make up savjet koji sam ikad dobila', rekla je Ashley.

Ash kaže da je, baš poput Alice, zanima moda. Voli Donnu Karan i cipele s potpisom Jimmyja Chooa.

Kad je riječ o glumačkim, ali i modnim uzorima, Ashley ističe samo jednu osobu: Audrey Hepburn

'Alice Cullen također na svoj način voli modu. Najviše mi se svidio odabir odjeće koju sam nosila na snimanju 'Mladog mjeseca' – šal, crvene rukavice, elegantna jakna i velike naočale Ray Ban u stilu Jackie O, koje su inače moje. Prije toga smo isprobavali mnoge druge modele sunčanih naočala, no te su mi najbolje stajale. To je bilo u stilu Audrey Hepburn i vrlo šik', kaže glumica koja u privatnom životu voli elegantniji način odijevanja.

'Kad se dobro osjećate u svojoj koži, sve vam dobro stoji. Stil počinjete graditi tek kad se potpuno prihvatite i osjećate dobro u svojoj koži - onda sve bolje izgleda. Budite vjerne sebi', kaže glumica.

Uloga vampirice u proslavljenom serijalu definitivno je promijenila život mlade Amerikanke. Kaže da sada ima puno više odgovornosti. 'Da, mlada sam, ali neću otići u bar i opijati se. Uvijek imam na umu da se u mene ugleda hrpa tinejdžerica diljem svijeta.'