NAGRADNJAČA

Bajaga u Culture Clubu Revelin

23.04.2014 u 07:50

Bionic
Reading

Kao što smo najavili još u ožujku, na veliko oduševljenje mnogih Dubrovčana, a i okolice, u Dubrovnik 30. travnja, nakon više od dva desetljeća, dolaze Bajaga i Instruktori, gdje će na svom koncertu u Culture Clubu Revelin odsvirati najveće hitove od kojih su mnogi i dan danas dobro poznati svim generacijama.

Bajaga je već širom regije punio koncertne prostore, a u Dubrovnik se vraća nakon dugo vremena te će ovo biti jedinstvena prilika za sve Dubrovčane da uživaju u čarobnoj večeri punoj prekrasnih pjesama, koje je ovaj autor poklonio svojoj publici. Procjenjuje se da su Bajaga i Instruktori u dosadašnjoj karijeri prodali više od pet milijuna nosača zvuka.

Svoju pozitivnu muzičku misiju Bajaga i Instruktori nastavljaju i dalje, a nedavno su osvojivši MTV nagradu za najvrćeniju pjesmu 'Daljina, dim i prašina' sa zadnjeg albuma pokazali da još uvjek vladaju regionalnom scenom. Stoga i ne čudi veliki interes i zanimanje koje je dubrovačka publika pokazala za ovaj koncert.

Ne moramo isticati da će ovo biti jedinstvena prilika da u prekrasnom ambijentu Culture Cluba Revelina doživite koncertnu čaroliju, kakvu zajedno sa svojom publikom izvode Bajaga&Instruktori.

Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice!

Po dvije ulaznice su osvojile:

Renata Bevanda
Valentina Budak