OD VAMPIRICE DO ŠPIJUNKE

Ashley Greene voljela bi biti Bondova djevojka

07.10.2011 u 06:45

Bionic
Reading

Dvadesetčetverogodišnja američka glumica Ashley Greene, poznata svojim ljubiteljima kao Alice Cullen iz serijala 'Sumrak', izrazila je želju da glumi u filmu o najpoznatijem britanskom špijunu – Jamesu Bondu

Jedna od zvijezda 'Sumraka', Ashley Greene, rekla je kako joj je drago da je dio tog serijala,no kako strastveno priželjkuje glumiti u nekom filmu o Jamesu Bondu. Lijepa glumica iz Floride voli akcijske filmove, a uz njezin dosadašnji rad na Alice Cullen, brze i napete scene ne bi joj trebale predstavljati nikakav problem.

'Likovi su uvijek vrlo snažni, a imaju i neku tajnu. Jednostavno su stvarno dobri likovi za odglumiti', Ashley je komentirala likove iz filmova o Jamesu Bondu.

Iako ne voli raditi strku oko svog izgleda, Ashley priznaje kako joj godi koliko se stručnjaci za šminku na setu Sumraka brinu za nju.

'Uživam što me drugi šminkaju i rade moju frizuru jer sam inače sama gotova za 15 minuta i nije mi bitno je li baš sve na svom mjestu. Proces sređivanja za film traje po dva sata', rekla je Ashley Greene.