FINALISTICA SUPERTALENTA

Antonija snimila album s producentom Celine Dion

20.09.2011 u 09:30

Bionic
Reading

Mala Splićanka i finalistica showa 'Supertalent' nakon samo dvije godine snimila je svoj album prvijenac u SAD-u, i to s producentom koji je surađivao sa Celine Dion i Enriqueom Iglesiasom

Nakon što je zapazio njezin nastup u showu Nove TV, s Antonijom je kontaktirao Matt Lincira iz Centra hrvatskih iseljenika u Los Angelesu kako bi dočarala dašak Dalmacije u

SAD-u. Antonija se tamo susrela i s producentima projekta 'Rythm Village, Josephom Zamberlinom i Kentom Stevensonom koji su joj ponudili ulogu u serijalu.

Antonija Dora Pleško i Kevin 0'Neal

Tijekom boravka Antonija je sudjelovala i na zabavi Meet and Greet u studiju Alvas gdje je upoznala neke od najvećih svjetskih glazbenika kao što su Kevin O'Neal, glazbenik koji je višestruko nagrađen Grammyjem. Kevin O'Neal je organizirao malu audiciju za natjecateljicu 'Supertalenta', a njegov poslovni partner i producent Christian De Walden, oduševljen viđenim, odlučio je s Antonijom snimiti tri pop pjesme.

Sjajna suradnja s finalisticom 'Supertalenta' proširena je s još dodatne četiri pjesme koje je otpjevala, i to u džez standardima, poput 'Wonderfull World', 'Somewhere over the rainbow', 'Summertime', 'Fly me to the moon' i 'Isn't she lovely'. Kenny O'Brian surađuje s pjevačima kao što su Celine Dion, Michael Bubble, Enrique Iglesias.

'Iznimna mi je čast bila snimati u njegovom studiju okružena svim tim Grammyjima', izjavila je Antonija Dora. Osim što je snimila album sa svjetski priznatim producentom, Antonija je bila i gošća u njegovoj kući u Granada Hillsu. Tijekom posjeta Antonija je svoj talent pokazala i u Croatian Cultural Centeru u San Pedru gdje su s njom zapjevali Cedric Leonardi iz Gipsy Kingsa te veteran gospela Lawrence Hill.

'Konačno sam shvatila kako je to profesionalno snimati s najboljima. Nadam se, ako sve bude po planu, da se ubrzo opet vraćam ovdje završiti sve ono što sam započela, u prekrasnoj toploj Kaliforniji. Hvala svima koji su vjerovali u mene', izjavila je Antonija nakon povratka iz SAD-a.