TALENTIRANA DJEVOJČICA

Antonija Dora Pleško dobila ulogu u Hollywoodu

21.07.2010 u 14:48

Bionic
Reading

Mala Splićanka Antonija Dora Pleško mnogima je ostala u sjećanju kao zvijezda prošlogodišnjeg showa 'Supertalent'. Iako joj je tek jedanaest godina, ova talentirana djevojčica je dobila izvanrednu priliku – odlazi u Hollywood snimati dječju seriju

Simpatična Antonija Dora za koji dan kreće na put za Ameriku gdje je čeka novi izazov. Odlazi na Bahame snimati dječju seriju'Rhythm Village' producenata Josepha Zambelina i Kenta Stevensona.

Producenti serije su se odlučili baš Antoniji ponuditi ulogu nakon što su vidjeli njene brojne snimke na Youtubeu. U novoj seriji Antonija će glumiti djevojčicu koja iz Europe stiže u bakinu kući prepunu tajni te istražujući zajedno s mačkom dolazi do zanimljivih otkrića.

Veselu Antoniju Doru u Ameriku će pratiti mama Dubravka, a odsjest će u hotelu Carlyle. Antonija se jako obradovala kada je čula da hotel ima i bazen, jer bazene jednostavno obožava. Svaki zarađeni novčić sprema u kasicu prasicu kako bi si jednog dana kupila – bazen.

Multitalentirana djevojčica ovih dana je snimila i televizijsku reklamu za vodu Jana u kojoj pleše, pjeva i glumi. Iako u showu 'Supertalent' nije osvojila prvo mjesto, Antonija nimalo ne žali. Tvrdi da joj pobjeda nikada nije bila na prvom mjestu, već da je samo htjela svima pokazati što zna. Čini se da je i uspjela, jer pred Antonijom Dorom je blistava karijera.