SVE U ZADNJI ČAS

Antonija Blaće udaje se u petak, a još nema vjenčanicu!

24.06.2015 u 07:05

Bionic
Reading

TV voditeljica Antonija Blaće se ovih dana priprema za 'veliki dan' u svom životu, vjenčanje s dugogodišnjim partnerom Hrvojem Brlečićem. Uoći svečane proslave za prijatelje i obitelj, za tportal otkrila je neke svoje planove

Nakon završetka RTL-ova showa 'X Factor Adria' voditeljica Antonija Blaće odmorit će se nekoliko dana u rodnom Šibeniku. Nakon toga pripremat će se za vjenčanje.

'Posljednjih mjeseci bila sam u takvom stanju da nisam znala ni gdje idem, otkud dolazim i kamo se vozim', rekla je kroz smijeh. Ove godine je, kaže, imala sreće da je finale showa došlo ranije od planiranog pa se otvorio datum za njezino vjenčanje s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem. S njim je u vezi već šest godina, a prije četiri godine su se zaručili u Beogradu. Hrvojeva prosidba s Cartierovim prstenom bila je nezaboravna i vrlo romantična. Dok su uživali s društvom na brodu, iznenada su zasvirali trubači na mostu, a iznad vode spušten je veliki natpis 'Budi moj jedini porok'.

'Dugo smo skupa i jednostavno se sve moralo posložiti', kaže voditeljica koja je često isticala kako se želi udati, ali da zbog obaveza nema vremena. Par je odlučio da će svadbu organizirati ovog vikenda, 25. i 26. lipnja. Antonija nema puno posebnih zahtjeva, želi samo da gosti mogu biti opušteni i da njezino vjenčanje bude super tulum te da se svi dobro zabave. Nije htjela odati 'mjesto radnje' ni hoće li uz svoje dodati i suprugovo prezime.

'Kao mala nisam baš zamišljala o tome kako će jednog dana izgledati moja svadbena svečanost. To mi nikada nije bilo napeto. Sad sam se, recimo, nekako jako raznježila i bit će suza sigurno', otkrila je. Ni o tome kako će izgledati u braku, nije posebno razmišljala jer smatra da se ništa posebno neće promijeniti.


Antonija je s Hrvojem već šest godina

'Tajna uspješnosti, ne samo braka nego i života, jest ne dramatizirati previše i ne stavljati sebe ispred partnera, isticati se kao bitniji. I ne treba komplicirati stvari', rekla je. Osim vjenčanog prstena koji su ona i Hrvoje kupili prošlog tjedna, ostale stvari tek treba organizirati te izabrati vjenčanicu. Kako zbog posla nisu nigdje putovali, jedva čekaju da odu na bračno putovanje.

'Najviše čeznem da budem u Šibeniku, ali mislim da ćemo si ipak priuštiti putovanje u neke krajeve gdje neće biti signala, pa da smo bar pet dana u miru i daleko od svega', otkrila je Antonija, koja zbog stabilnog privatnog i poslovnog života izgleda bolje nego ikada.

'Jako smo dugo i teško i iscrpljujuće radili na showu 'X Factor Adria' i to je sigurno pomoglo mom metabolizmu, jer se nekad ne bih sjetila jesti (smijeh). Naravno da pazim što jedem, odnosno, hranim se zdravo, što znači da pijem smoothieje, jedem sirovo, ne jedem konzervanse. Politika je sljedeća: kad kupujem u trgovini i ako ne znam što piše na etiketi artikla, odnosno, što je unutra, to ne uzimam', izjavila je.