VRATILI SE GOTOVCI

Anti se gade nakaza Dino i Ivana

  • Autor: Lj. S.
  • Zadnja izmjena 19.04.2009 13:36
  • Objavljeno 19.04.2009 u 12:20
Ante Gotovac

Ante Gotovac

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Bračni par Gotovac vratio se na farmu i isti dan podigao prašinu svojim ponašanjem. Ante je, suprotno očekivanom, ipak ušao u konflikt s Ivanom, a o Dini je imao samo najgore riječi

Ivanu očito jako brine kakvu sliku odaje u javnosti, pa je ispitivala Antu kako to vani izgleda i što je sve izašlo na vidjelo, posebno se raspitujući za svoj odnos s Dinom. Ante je rekao da farmu nakon Simoninog izlaska nije gledao i da nema pojma što se događa. Naglasio je da je Bubi za njega nakaza i da mu se gadi, a budući da je bila s njim, gadi mu se i ona.


Što se tiče odnosa Ivane i Ante te insinuacija da su njih dvoje bili zajedno, Ante je raščistio stvar poprilično grubim riječima: 'Briga mene što me sparuju s tobom, nemam ja veze s tobom niti bih ikad imao veze s tobom, nikad, majke mi!'

Ante, za kojeg je Simona izjavila da ju je varao s brojnim ženama, iz petnih se žila trudi o sebi stvoriti najbolju sliku. U toj misiji ga ne može nitko spriječiti, a ne preže ni pred gaženjem drugih aktera ovog reality showa. Preko usta je u stanju prevaliti najgore gadarije o farmerima, oblatiti ih i ismijati pred javnošću. Ivana mu je pokušala objasniti da ona ima roditelje koji ovo sve gledaju i da joj je to sve skupa previše, na što joj je Ante mrtav-hladan odgovorio da ona dobo zna što radi.

Sudeći prema turbulencijama koje su Gotovci izazvali već prvog dana nakon povratka, na farmi možemo očekivati sve zanimljivije događaje. Trenutno je situacija u kući takva da pola farmera ne priča s drugom polovicom, da su tračevi i ogovaranja izašli na vidjelo i da nikome više nije neugodno sasuti istinu u lice.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi