OČAJNA JEN

Aniston angažirala asistente da joj nađu dečka

16.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Jennifer Aniston se navodno u jednom trenutku toliko bojala da će se na premijeri svog novog filma 'Marley and Me' morati pojaviti bez muškog pratitelja da je svojim asistentima dala zadatak da joj hitno pronađu dečka

Jen (39), koja je ranije ove godine prekinula vezu sa svojim dečkom, pjevačem Johnom Mayerom (31), već je imala 'pakleni plan' u slučaju da se ne pomiri s Johnom do premijere filma zakazane za prosinac, pa su glumičini pomoćnici počeli intervjuirati potencijalne kandidate.

Jennifer se užasavala činjenice da će se na premijeri svog filma - koja se, baš za nevolju, poklopila s premijerom novog filma njezina bivšeg supruga Brada Pitta - morati pojaviti u solo izdanju što bi, kažu dobro informirani izvori, bilo kobno za njezino samopouzdanje.

'Jen se nikako nije mogla zamisliti sama na premijeri dok se njezin bivši suprug Brad Pitt i Angelina Jolie ne odvajaju jedno od drugog na celebrity događanjima. Još se i početak prikazivanja Bradova novog filma 'The Curious Case of Benjamin Button' poklapio s 'Marley and Me' u kojem igra Jennifer. To bi potpuno uništilo Jen', otkrio je dobro upućen izvor.

No, na svu sreću, Jennifer i John su se pomirili, pa su pomoćnici bili oslobođeni ovog neobičnog zadatka.

Aniston i Pitt vjenčali su se u srpnju 2000, a razveli su se pet godina kasnije.