NA BRIJUNE

Angelina Jolie stiže u Hrvatsku

18.08.2010 u 20:33

Bionic
Reading

Slavna holivudska ljepotica, prema najavama, u petak ujutro bi trebala stići na Brijune

Kako saznaje Večernji list iz dobro upućenih glumačkih krugova, Angelina Jolie (35) napokon dolazi u Hrvatsku!

Poznata glumica, prema tim izvorima, već u petak ujutro stiže na Brijune, gdje će biti posebna gošća kazališta Ulysses i Rade Šerbedžije, kojega bi htjela angažirati u svom novom filmu.

Riječ je o njezinu redateljskom prvijencu čija je radnja navodno smještena na područje bivše Jugoslavije. Angelina će tijekom dana razgledati ljepote našeg jedinstvenog nacionalnog parka, a navečer će pogledati kazališnu predstavu teatra Ulysses 'Kralj Lear' u kojoj glavnu ulogu igra njezin domaćin Šerbedžija, piše Večernji list

Još nije poznato hoće li Jolie pratiti netko od njezine mnogobrojne obitelji, bez koje ne ide na duža putovanja.

Glumica je u travnju bila u privatnom posjetu Bosni i Hercegovini, gdje je u pratnji supruga i djelatnika UNHCR-a posjetila Višegrad i izbjeglički kamp Splavište u Goraždu. Humanitarku Angie Bosna je u tolikoj mjeri impresionirala da je poželjela snimiti film o njezinim ratnim vremenima u holivudskoj produkciji.

U tom filmu bi se, ako pregovori na Brijunima budu uspješni, u nekoj većoj ulozi, kako se priča, mogao pojaviti i Rade Šerbedžija.

Angelina će navodno glumiti Bošnjakinju koju na početku rata siluje Srbin. Oni se, međutim, poslije zaljubljuju jedno u drugo i zajedno prolaze kroz ratne strahote, piše Večernji list.