'VOLIM TE, MAMA'

Amyna majka shrvana, ali ne i iznenađena

24.07.2011 u 11:59

Bionic
Reading

Majka Amy Winehouse, Janis, s kćeri je provela petak, a na odlasku ju je Amy poljubila i rekla da je voli. Izgledala je jako loše, ispričala je majka i dodala da se godinama pribojavala ovog dana te je Amyna smrt nije iznenadila

Amy Winehouse bila je slomljena nakon prekida s redateljem, 34-godišnjim Regom Travissom prošlog mjeseca, nekoliko dana prije nego što se prijavila u rehabilitacijsku kliniku Priory. Reg ju je ostavio nakon silnih pokušaja da je izvuče iz pakla droge i alkohola. On je u subotu nakon strašne vijesti bio ispred Amyne kuće u sjevernom Londonu uz tjelohranitelja Nevillea i potpuno slomljenu 32-godišnju prijateljicu Aisleyne Horgan-Wallace

Amyn otac, jazz pjevač Mitch, tog je kobnog dana krenuo avionom u New York gdje je trebao nastupiti na jednom jazz festivalu. Otkazao je nastup, vratio se kući i za medije izjavio da se neće slomiti jer mora biti sa svojom Amy, a i obitelj ga treba.

Kako piše Daily Mail u nedjelju ujutro, autopsija bi trebala biti gotova unutar 24 sata.

Daily Mail je također objavio da postoje tvrdnje da je Amy oko 22.30 sati u petak od dilera kupovala kokain, heroin, ekstazi i ketamin. Strani mediji nagađaju da ju je ubojiti koktel i ubio.

'Izašla je u Camden, ali je izgledala kao da je čvrsto odlučila parti preseliti u svoj dom', navodno tvrdi izvor.

Tijekom noći sa subote na nedjelju Amyno tijelo prevezeno je u lokalnu mrtvačnicu. Njezina je majka priznala da je bila uvjerena da će joj kći kad-tad prerano umrijeti. Vidjele su se samo 24 sata prije Amyne smrti.
'Njezina iznenadna smrt nije me iznenadila', rekla je medijima.

'Vom te mama', bilo je posljednje što je pjevačica rekla majci.