X FACTOR ADRIA

Amel Ćurić pobjedu posvetio djevojci Jeleni

  • +21

Finale X Factora Adria

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Bionic
Reading

Najgledaniji regionalni show na RTL-u 'X Factor Adria' ovog vikenda dobio je svog pobjednika. Gledatelji ispred malih ekrana izabrali su Amela Ćurića kao najboljeg

U beogradskoj Kombank Areni sinoć je održana finalna večer glazbenog reality showa 'X Factor Adria', a trijumfirao je Amel Ćurić

Zahvaljujući svojim sjajnim vokalnim izvedbama stekao je brojne poklonike, a i žiri mu je bio sklon od početka. Amel se jednako dobro snalazio u brojnim glazbenim stilovima iako mu je rock najdraži žanr.

Pobjeda u 'X Factoru' osigurala mu je 20.000 eura, naslovnicu Rolling Stonea i ugovor s izdavačkom kućom Menart.

'Iako sam se potajno nadao da ću pobijediti, naposljetku nisam mogao vjerovati. Još u bootcampu imao sam neki osjećaj da ćemo se Bobi i ja naći zagrljeni u finalu, i evo, to se i dogodilo. Pobjedu posvećujem djevojci Jeleni i svojim roditeljima, a osvojen novac uložit ću u karijeru', rekao je Amel.

Skroman i uvijek nasmijan dečko iz Gračanice u BiH, koji je već jednom odnio pobjedu u sličnom showu, ubrzo će nastaviti svoju glazbenu karijeru, kao i njegov najveći konkurent Bobi Mojskovski koji je zasluženo odnio drugo mjesto.

'Osjećam se kao da sam pobijedio. Drago mi je što je Amel odnio pobjedu jer je izvrstan vokal', kazao je Bobi. Momak iz Ohrida jedva čeka zagrliti svoju djevojku Valeriju s kojom je godinu i šest mjeseci u vezi.

'Došao je trenutak kad sam se htio prestati baviti glazbom i jednog jutra tata me probudio i rekao da me prijavio u show', otkrio je Bobi.

Svaku pjesmu koju je otpjevao posvetio je svojim roditeljima koji su ga bodrili i bili mu podrška tijekom proteklih mjeseci.