STIGLA JE LUNA

Aljoša Šerić: Bio sam na porođaju, predivan je osjećaj biti tata!

26.09.2016 u 11:27

Bionic
Reading

Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić, poznatiji kao dvojac Pavel sinoć su postali roditelji djevojčice Lune. Iako je lijepoj pjevačici i magistrici restauracije termin bio 25. rujna, djevojčica je u zagrebačkoj bolnici požurila na svijet

'Bio sam sinoć na porodu, još nisam spavao, ali osjećaj je predivan. Porođaj je prošao kako treba, sve je teklo glatko. Antonia se dobro osjeća, a ja ponovno odlazim u bolnicu do mojih cura čim se malo odmorim i naspavam', rekao nam je sretni i umorni glazbenik. On i njegova supruga Antonija s nestrpljenjem su očekivali rođenje djevojčice kojoj je tata izabrao ime Luna.

Lijepa pjevačica rođenje male Lune objavila je na Facebooku skladbom Claudea Debussyja 'Claire de Lune' (Mjesečina), a brojni glazbenici poput Luke Nižetića, Ivane Radovniković Marković, Renate Sabljak, Ane Radišić sretnom su paru uputili čestitke na društvenim mrežama.

Aljoša i Antonia, pjevačica i frontmen grupe Pavel, dobro funkcioniraju spajajući privatni život s profesionalnim. Zaljubili su se kad je Splićanka postala dio benda Pavel. Drugu godišnjicu braka proslavit će 4. listopada.

#moonandstars #wallpaint #waltograph #nurserydecor #babyluna ❤

A photo posted by Antonia Matkovic (@matkovicantonia) on

sunset✨ #pavel #dubrovnik #markaM #pounjecollection #vintageglamour

A photo posted by Antonia Matkovic (@matkovicantonia) on

Just the three of us...and a camera??????❤ #completelyspontaneous #bythesea #gloria #markaM #vintageglamour #pounjecollection

A photo posted by Antonia Matkovic (@matkovicantonia) on