20 GODINA BRAKA

Alen Vitasović: Istina je, opet živim sa suprugom

Bionic
Reading

Iako je u ožujku ove godine izgledalo da je braku istarskog pjevača došao kraj, čini se da Alen Vitasović svim snagama pokušava spasiti odnos sa suprugom Sandrom, s kojom danas slavi dvadesetu godišnjicu braka

'Danas je dvadeset godina Sandrinog i mog braka. Hvala joj za sve što je učinila za mene. Još smo tu. I naša djeca. Ljubav zauvijek', napisao je pjevač na Facebooku.

Sa suprugom Sandrom odnedavno je opet počeo živjeti pod istim krovom, a godišnjicu braka roditelji 20-godišnjeg Ivana i 12-godišnje Mije proslavit će na romantičnoj večeri.

'Istina je, ponovno sam počeo živjeti sa Sandrom. Formalno smo još u braku iako puno toga nismo riješili. Puno je iskušenja o kojima razgovaramo i nastojimo ih prebroditi u hodu. Za današnju godišnjicu braka planiram je iznenaditi cvijećem i večerom, a prije toga ćemo se prošetati s djecom', ispričao nam je pjevač.

Alen je sa Sandrom počeo hodati u vrijeme svoje najveće slave, 1995, kad je žario i palio estradnom scenom Lijepe Naše, a hitovi su mu se nizali jedan za drugim. Učiteljica iz Ližnjana privukla ga je na prvi pogled, a iako je pjevač s vremenom sve više posezao za alkoholom, ona je neprestano bila uz njega, pružajući mu ljubav i moralnu podršku.

Tako je i sada, dvadeset godina kasnije, kad oboje pokušavaju svoju ljubav vratiti na stare staze i probuditi u sebi emocije koje su nekad osjećali jedno prema drugom.