DOBROTVORNA VEČERA

Zvijezde pohitale na humanitarku u Sheraton

27.11.2010 u 03:54

Bionic
Reading

Održana je humanitarna večera kojoj je uz donatore prisustvovao velik broj zvijezda

Počelo je predbožićno raspoloženje, grad je okićen, shopping groznica nas je zahvatila, a ljudi postaju darežljiviji i plemenitiji. Dokaz tome je i donatorska večera u Sheratonu koju je organizirao Hrvatski centar za palijativnu medicinu.

Vanda Vinter s Dr. Grahom, specijalistom onkologije koji ju je pratio na trubi, otpjevala pjesmu 'Over the rainbow' i tako otvorila program. Goste su zabavljali zbor Angelus iz Gospića, ali i mnoge brojne zvijezde poput Lane Jurčević, Žanamari Lalić, Maje Vučić, Martine Vrbos i brojnih drugih. Glumica Marija Borić ovom prigodom je uz pratnju harfe recitirala pouke života.

Tom plemenitom eventu su se odazvale i brojne naše zvijezde koje su na svoj način pridonijele humanitarnom činu. Toni Cetinski je otpjevao pjesmu 'Budi uz mene', Lana Klingor bezvremenski hit grupe Berlin 'Take my breath away', a večer je okrunila izvedba dive Gabi Novak.

Večernji programa vodile su dvije dame, Nevena Rendeli i Sonja Šarunić, koje su doskočicama zabavljale goste, a u ulozi donatora našli su se brojni ugledni gosti. Pojavili su se Josip i Malina Šelendić kojima je ovo jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja, ali i Dina Štern koja je došla bez svojeg dečka odvjetnika Ljube Pavasovića.