nema spavanja

George Clooney otkrio zašto provodi besane noći

12.09.2017 u 11:48

Bionic
Reading

Otkad su početkom lipnja postali roditelji blizanaca Elle i Alexandera, Amal i George Clooney nisu se pošteno naspavali. Slavni holivudski glumac otkrio je kako on i supruga provode besane noći i zašto se njegov život potpuno zaokrenuo

S dvoje mališana u kući nitko se u obitelji Clooney više ne može pošteno naspavati. To uključuje i slavnog glumca Georgea, koji je u 56. godini postao otac, i to blizanaca.

'Spavam po tri sata i onda se budim, a ako ne ustanem iz kreveta dok Amal doji blizance, osjećam se krivim', rekao je novinarima na premijeri svog novog filma 'Suburbicon' na filmskom festivalu u Torontu.

  • +9
George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga puta zbog obveza oko dječice supruga Amal nije mu se pridružila na crvenom tepihu, već je ostala u Los Angelesu. 

'Moja supruga svaka tri sata mora dojiti naše blizance. Iako se to možda čini zahtjevno i puno posla, ustvari je jako zabavno. Oni su sad u Los Angelesu, baš sam prije nekoliko minuta razgovarao s njima pomoću videopoziva', rekao je dobro raspoloženi glumac.

  • +18
Amal i George Clooney Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Alessandro Bianchi

Iako ga svijet pamti po zahtjevnim ulogama, u kojima je često utjelovio i neodoljivog zavodnika, George priznaje kako mu se očinskom ulogom, koju je dobio prije tri mjeseca, život u potpunosti promijenio.

'Sada ipak tražim nešto drugačije uloge', objasnio je i našalio se kako nema više taj svoj famozni izgled zavodnika.

Osim što je u lijepoj odvjetnici Amal našao sve što je tražio, njegov je život još više dobio smisao kada je u naručje primio svoje blizance Ellu i Alexandera.

  • +17
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogi su možda ostali u čudu kad su čuli ovako tradicionalna i klasična imena djece, a George je sada objasnio zašto su se odlučili baš za njih.

'Nismo im htjeli dati ona smiješna i neobična holivudska imena koja nemaju smisao i značenje', rekao je te dodao kako će njegovoj djeci ionako biti teško zbog medijskog pritiska koji ih čeka i celebrity svijeta u kojem odrastaju, pa im nije htio dodatno otežati neobičnim imenima.