KIM CATRALL

Zvijezda 'Seks i grada' odlučila se na prodaju svog doma; nevjerojatni pogled na ocean platit ćete nešto više od 20 milijuna kuna

07.10.2020 u 16:35

Bionic
Reading

Na svjetskom tržištu svoje je mjesto našla i ljupka kućica koja se nalazi u omiljenom odmaralištu svih Njujorčana, Hamptonsu, a koja je u vlasništvu Kim Catrall, koju i hrvatska javnost najviše pamti po ulozi Samanthe u popularnoj seriji

Neodoljivu kućicu u East Hamptonu, Kim Catrall je kupila još 1998. godine, u doba svoje najveće slave, no sada ju je 64-godišnja glumica ipak odlučila prodati.

Riječ je nekretnini izrađenoj od drva i koja se nalazi u zaljevu Gardiner s nevjerojatnim pogledom na ocean, a za istu glumica traži nešto više od 20 milijuna kuna.

  • +12
Kim Catrall - domovi poznatih Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Novi vlasnik, osim činjenice da će boraviti i spavati u krevetu u kojem je svojedobno spavala i Samantha iz 'Seks i grada', na raspolaganju imati dvije spavaće sobu, jednu kupaonicu, jedan WC dok blagavaonica i dnevni boravak imaju nevjerojatni pogled kroz ogromne staklene stijene, a poseban dojam postiže se velikim kaminom.