DOM O KOJEM SANJAMO

Zvijezda 'Sumraka', zanosni Taylor Lautner osigurao je sebi u planinama pravi mali raj na zemlji

04.10.2020 u 12:10

Bionic
Reading

Holivudski glumac, koji je svjetsku slavu stekao zahvaljujući ulozi u 'Sumrak sagi', zajedno s Robertom Pattinsonom i Kristen Stewart, prodao je svoj dom u kalifornijskom Chatsworthu za 4,2 milijuna dolara NFL zvijezdi Toddu Gurleyju, i za te novce kupio vilu na Agoura Hillsu, nekih sat vremena udaljenom od središta Los Angelesa. Na novi dom potrošio je tek 3,8 milijuna dolara, što znači da je u konačnici u džep spremio 400 tisuća dolara

Nekih sat vremena sjeverozapadno od središta Los Angelesa smjestio se novi dom zvijezde 'Sumrak sage', Taylora Lautnera. Agoura Hills nalazi se između Malibua i Thousand Oaksa, a sama vila futurističkog dizajna s infinity bazenom nalazi se gotovo na osami. Nova kuća Taylora Lautnera prva je uz jedinu cestu koja vodi na brdo, a tek se s njegove druge strane nalazi nekoliko udaljenih kuća.

Vila se nalazi na imanju od 3,5 hektara i tako je napravljena i smještena da ima sasvim dovoljno privatnosti od znatiželjnih susjeda. Futurističkog izgleda, doima se više poput nečeg što bi se savršeno uklopilo u 'Zvjezdane staze', negoli u tipični američki dom, unutrašnjost je uređena jednostavno, ali moderno s vrlo malo namještaja i detalja. Za oko tek zapinje masivni kamin, a zahvaljujući ogromnim staklenim stijenama, svjetlosti niti najmanje ne nedostaje.

  • +8
Taylor Lautner luksuzna vila Izvor: Profimedia / Autor: OpenDoor / Planet / Profimedia

Čak pet spavaćih soba, walk-in ormar kao i spa kupaonica zadovoljit će i najzahtjevnije, kroz cijelu kuću provučene su kontrole za 'pametan dom' i upravljanje na daljinu, a za nepoželjne goste tu su i kamere koje vise sa svih strana.