NOVI DOM OD 40 MILIJUNA DOLARA

Infinity bazen, vinski podrum, kućica za goste, ali i nevjerojatni pogled na ocean... Novi dom Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza ostavit će vas bez riječi

14.08.2020 u 18:57

Bionic
Reading

Zaručnici Jennifer Lopez i Alex Rodriguez odlučili su se na kupnju nove nekretnine na Star Islandu u Miamiju, a za koji su izdvojili nevjerojatnih 40 milijuna dolara (252 milijuna kuna)

51-godišnja latino diva Jennifer Lopez i 45-godišnji bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez odlučili su se za kupovinu nove luksuzne vile na omiljenom otoku bogatih i slavnih u Miamiju. Riječ je o otoku Star gdje se smjestila ova ljepotica sa 10 spavaćih soba i čak 12 kupaonica.

A ono što sve ima u vili doista ostavlja bez riječi. Jedna od posebnosti je zasigurno infinty bazen s panoramskim pogledom na zaljev Biscayne, ali i skyline u Miamiju. Cijela vila već je uređena, a hoće li latino diva išta mijenjati, nije poznato. Glavna kuća ima čak 10 spavaćih soba, od čega su četiri na drugom katu i do kojih se dolazi posebnim dizalnom, a detalji, poput kamina ili sjajnog drvenog poda nešto je što dominira prostorom.

  • +19
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez - novi dom Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Glavni apartman, ujedno onaj vlasnički, dolazi s ogromnim walk-in ormarom, vanjskom terasom kao i kupaonicom u kojoj je veliki tuš, ali i kada za posebna opuštanja.

Nedaleko od glavne kuće nalazi se i gostinjska kuća s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i dvije prostorije za poslugu, kao i prostorija za pranje rublja. Savršeno uređen vrt, jacuzzi, fontane, bar i sve to s nevjerojatnim pogledom na ocean zasigurno su prevagnuli da zaručnici upravo ovu vilu odaberu za svoj novi dom.