POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Nina Badrić obožavateljima otkrila djelić svog doma na Hvaru i za uređenje dobila pohvale

06.09.2020 u 22:20

Bionic
Reading

I dok se većina vratila s godišnjih odmora i slike sunca i mora viđa tek na fotografijama za uspomenu, pjevačica Nina Badrić i dalje uživa na Hvaru. Ovoga puta u prvi je plan stavila svoj dom, koji je pomno i sa ljubavlju uređivala, što su primjetili i njezini pratitelji

Na svom Instagram profilu, gdje je prati 361 tisuća ljudi, Nina Badrić poprilično je aktivna. A kada ima toliki broj vjernih pratitelja, ne čudi što se trudi redovito ih obavještavati o svemu što se zbiva u njezinom životu. Kako se da zaključiti iz Instagram objava, pjevačica je još uvijek na Hvaru, svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, gdje se nalazi njezin drugi dom.

I dok je posljednjih tjedana ponajviše objavljivala svoje fotografije s plaže, u bikinijima ili s druženja, ovoga puta fokus je stavila na svoj dom. Prvo je s obožavateljima podijelila nevjerojatan pogled kroz prozor i crveno nebo zbog zalaska sunca, što je opisala riječima da je 'svijet pun čuda', a potom je kameru okrenula prema unutrašnjosti i slikala svoju blagavaonicu.

Na fotografiji je u prvom planu stol za objedovanje, izrađen u kombinaciji stakla i bijelog drva i pripadajuće bijele stolice, koje su se uklopile u bijele zidove na kojima je kamen, ali i bijele grede na stropu. Kao kontrast toj bijelini, na stolu se nalazi u tirkiznoj boji šalica, iste boje tanjur za voće s bananama, limunom, đumbirom i grožđem, ali i njezina torbica u tirkiznoj boji.

'Da,čak se i boršica rimuje ili ti ga slaže', napisala je jedna pratiteljica primjetivši kako se torbica savršeno uklopila. Osim toga, naslonjen na zid nasuprot stolu nalazi se starinsko ogledalo, a do toga i crvena fotelja i crvena torbica obješena na kvaku.

'Prelijepo, draga moja', 'Prelijep spektar boja', 'Bajkovito'...samo su neki od komplimenata upućeni na račun uređenja