FASHION GURU:

Županica je bez auta, ali torbicu ne da

05.03.2014 u 11:34

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

'Bez skupog auta je ostala, a i odjeća joj sve više sliči na onu Jadranke Kosor. Samo što vjerojatno kod županice nije upitno je li ovo originalna torba', primjećuje naš Fashion Guru u svom novom Glam Blamu

'Ziheraška kombinacija, ali mora se priznati da je itekako efektna', primjećuje Feshi styling glumice Jadranke Đokić, čiji osmijeh obožava.

Ovaj put Feshi je čak podržao ponavljanje kožnog komada odjeće na Bojani Grgorić, 'jer je itekako dobar'. Zamjerio joj je, ipak, remen.

Milana Vlaović odjevena je sasvim jednostavno, bez nekih pretjeranih detalja, a opaska na pojavljivanje Renate Sopek - 'njezina tuba zelena haljina i bež čizme su obilježile ovu zimu' - govori sve.

'Ako je sve jako dobro i bez nekih kikseva, onda to postaje dosadno i sve manje gledaš u to', komentirao je još jedan odličan Severinin styling.

Županici Merzel, primjećuje Feshi, odjeća sve više sliči na onu Jadranku Kosor. 'Samo što vjerojatno kod županice nema pitanja je li ovo originalna torba', ustvrdio je.

Za kraj je pohvalio i Natašu JanjićLokas. 'Slatka haljinica, koja neodoljivo podsjeća na maturalne, sasvim joj pristaje. Njoj najbolje pristaju ovako fine i dosta klasične haljinice. '