ZNA ŠTO SE NOSI

Zrinka Cvitešić u ženstvenom odijelu otkrila vitke noge i ukrala svu pozornost

15.09.2022 u 09:21

Bionic
Reading

Kad je riječ o modi, lijepa Karlovčanka s međunarodnom glumačkom karijerom doista ne zna za pogreške

Zrinka Cvitešić je bez sumnje bila najveća zvijezda crvenog tepiha polufinalnog ocjenjivanja za nagradu Emmy održanog u hotelu Palace u Dubrovniku.

Za razliku od kolegica koje su uglavnom nosile haljine, zgodna brineta, koja slovi kao jedna od najbolje odjevenih domaćih glumica, ponovno je pokazala da je prava modna odlikašica.

Da Zrinka voli i zna nositi odijela, to nije nikakva tajna, a odlično joj pristaju.

  • +3
Zrinka Cvitešić Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

Trend omiljen i među svjetskim fashionisticama lijepoj glumici sjajno odgovara, pa je i ovoga puta bila među najzapaženijim uzvanicama, a kombinacije koje uključuju kratke hlače, za kakvu se odlučila Zrinka, jako su efektne.

  • +12
Gala večer povodom polufinala Emmyja Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

Crni sako, koji je otkrio dubok dekolte, kombinirala je s kratkim hlačama i otkrila vitke noge, a stajling za svaku pohvalu odabranica Nike Kranjčara upotpunila je predimenzioniranom ogrlicom za svečanu notu ovom večernjem looku.

U ovaj chic outfit odlično su se uklopile zanimljive sandale na vezanje, kao i frizura i dramatičan make up za glamurozno izdanje zgodne Zrinke.

Osim nje, ovom su događanju u Dubrovniku nazočili Valentina Walme, Mia Kovačić, Ecija Ojdanić, Janko Popović Volarić i dr.