Emily Ratajkowski briljira

Vrući jesenski hit: Ovo je suknja koja najbolje ide uz visoke čizme

14.09.2022 u 20:31

Bionic
Reading

Slavnu manekenku britanskog porijekla Emily Ratajkowski mnogi budno prate zbog sjajnih modnih kombinacija koje redovito uključuju vladajuće modne trendove. Ovog puta londonska manekenka snimljena je na ulicama New Yorka u jednom od najmodernijih, ali i najudobnijih stajlinga sezone

Emily Ratajkowski nikada ne razočara – svaki njezin izgled prilika je za sjajan i pažnje vrijedan stajling koji u rekordnom roku izaziva divljenje obožavatelja mode. Ovog puta snimljena je u izlasku u New Yorku u vrlo jednostavnom, a tako efektnom outfitu.

Midi suknja sa simetričnim bočnim prorezima, bodi identične, krem bijele boje i visokog ovratnika te visoke crne čizme i odgovarajuća torbica - mnoge je oduševila ovom jednostavnošću koja donosi vruće trendove sezone, ali i vječnu eleganciju.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovim, pomalo nordijskim stajlingom, Emily potvrđuje ono što se već dulje najavljuje – midi suknje s prorezima (sa strane, u sredini ili čak po jedan sa svake strane, kao što nosi Emily) vrući su hit sezone pred nama. Što se tiče boje, bez obzira što je ljeto na izmaku snaga, to ne znači da morate odustati od svijetlih tonova. Sasvim suprotno, bijela, bež i svijetli tonovi i dalje će biti u fokusu, a dodaci, poput crne torbe na rame i visokih čizama iste boje, naglasit će jesenski štih i podići outfit do maksimuma.

Ovi odjevni predmeti s beskonačnim mogućnostima kombiniranja i nošenja podsjećaju na danski stil koji karakterizira bazična, bezvremenska i kvalitetna garderoba s naglaskom na osviještenu kupovinu, tako potrebnu s obzirom na nezaustavljiv ritam mode. Kako biste kreirali savršenu capsule garderobu, zgodno je baciti oko na svestrane, bezvremenske i pomalo 'nordijske' odjevne komade. Brzo će se to pokazati kao investicija koja se zaista isplati.