prava diva

Zrinka Cvitešić pokazala u kakvoj kreaciji Matije Vuice je 'pomela' crveni tepih u Grčkoj

03.12.2023 u 16:20

Bionic
Reading

Naša uspješna i nagrađivana glumica nedavno je bila dio žirija Međunarodne nagrade Emmy u Ateni, a sad je poznato i u čemu je ondje zabljesnula

Zrinka Cvitešić i čuvena domaća dizajnerica Matija Vuica i privatno su bliske, štoviše obje dame nerijetko spominju kako su dobre prijateljice. Zato i ne čudi što je dizajnerica upravo Zrinku odabrala da joj pomogne ispričati njenu glamuroznu modnu priču i za ovakav veliki događaj.

Uoći njega glumica je došla kod dizajnerice te su se obje složile da će to biti koktel varijanta haljine koja je primjerena takvom događju. 'Rađena je od trakica posutim srebrno bijelim perlicama koje se formiraju. Nepravilne je dužine s lijepim asimetričnim dekolteom i fantastično joj pristaje. Uz to se odlučila za srebrnu torbicu i cipele te crveni ruž koji je odavno njezin zaštitni znak', rekla je za tportal Matija.

Osim što glumica obožava Matijine kreacije, njih su dvije i privatno povezane pa kreirati bajkovitu haljinu nije problem.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Na fotografijama iz Atene koje je naša glumica objavila na društvenim mrežama, izgleda bolje nego ikada što su komentirali i njezini brojni prijatelji i fanovi. Tajna njezine ljepote krije se u jednostavnosti. 'Hidratantna krema, maskara i rumenilo i to je to', otkrila je ranije Zrinka.

  • +4
Zrinka Cvitešić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX