SRETNO DJETINJSTVO

Znate li tko je ova pjevačica na fotografiji?

21.04.2013 u 20:06

Bionic
Reading

Severina danas slavi 41. rođendan, a tim povodom njezini su obožavatelji objavili fotografiju koja prikazuje pjevačicu dok je bila mala

Iako se često može čuti da je Severina napravila brojne estetske operacije, njezina fotografija iz djetinjstva pokazuje da pjevačica još uvijek liči na sebe. Fotografiju malene Severine objavili su njezini obožavatelji na službenoj Facebook stranici pjevačice.

'Ne trebate mi danas čestitati rođendan... To ste već učinili na koncertima u Rijeci, u Beogradu, u Skopju... Tih dana sam se ponovo rađala. Ponovo se rađam 11. svibnja pred vama u Zagrebu. Hvala vama što ste mi omogućili da budem živa jer ovakva kakvu me poznajete, ona na sceni, ta je živa samo pred vama. P. S. Nemam više karata za dijeljenje. Vaša Severina', stoji također na Severininoj Facebook stranici.

Severina na fotografiji reže tortu i vrlo je ozbiljna, a jasno se može vidjeti i da njezin sin neobično nalikuje na nju. Popularna pjevačica danas slavi 41. rođendan, a njezin Milan obasuo ju je raznim poklonima.