'JAKO SAM ZALJUBLJENA'

Zlata Muck Sušec progovorila o ljubavi prema Tinu

29.01.2014 u 17:03

Bionic
Reading

U HTV-ovoj emisiji 'Svaki dan, dobar dan' na temu 'Postala sam mama' sudjelovale su brojne poznate majke među kojima su bile Zlata Muck Sušec i Lana Klingor, ali i lijepa trudnic, glumica Doris Pinčić

'Lijepo mi je doma i samo odgađam povratak na posao. Tek sad razumijem one majke koje ostaju dulje s djetetom na porodiljskom jer je baš lijepo. Svaki dan nam je ispunjen i lijepo se družimo. Ja sam jedna zaljubljena mama. Još sam u ružičastom oblaku s njim', rekla je Zlata Muck Sušec u emisiji Bruna Šimleše.

Zlata, koja je sa sportskim novinarom Sašom Sušecom krajem kolovoza prošle godine dobila sina Tina, kaže kako se i tata uključuje u dnevne obaveze oko sina. 'Čitala sam kako žene griješe kada ne daju muževima da se uključe u obaveze oko djeteta jer uvijek vjeruju da će one to bolje, ali ja srećom nisam jedna od tih', kaže Zlata.

Zaljubljene poglede upućene sinu ne može sakriti, a o njemu govori samo u superlativima. 'Tin je vesela, nasmijana beba. Planirali smo postati roditelji, a činjenicu da ću postati majka osvijestila sam tek kada sam njegove ručice i nožice vidjela na ultrazvuku', objasnila je i kroz smijeh zaključila kako se nada da se padanja u nesvijest pred kamerama Tin ne sjeća. 'Nije to bilo povezano s trudnoćom, već s niskim tlakom. Događalo mi se i prije', kaže voditeljica.

Tijekom emisije Lana Klingor otkrila je kako planira i treće dijete jer je shvatila koliko je već s drugim djetetom znatno lakše.

Doris Pinčić kaže kako nije nimalo zahtjevna trudnica te kako je za bebu u potpunosti spremna. 'Pročitala sam valjda 500 knjiga, a najviše savjeta dobila sam od sestre koja ima troje djece', rekla je Doris koja je već gotovo u terminu porođaja.