ECIJA IVUŠIĆ:

Život u haremu me fascinira

15.11.2012 u 10:55

Bionic
Reading

Ecija Ivušić otkrila nam je kako obožava brendiranu robu zbog koje često pegla kartice, a priznala je i kako se svake večeri ne odvaja od TV ekrana kada je na njemu Sulejman Veličanstveni

Eciju Ivušić susreli smo na otvaranju dućana u zagrebačkoj Areni gdje je, u pripijenoj kratkoj kožnoj minici, vrtoglavo visokim i seksi potpeticama za sebe pronašla pokoji brendirani komad robe.
'Volim skupocjene brendove, za torbu i cipele sam spremna najviše izdvojiti. Ali, i kad kupujem brendirano, kupujem na sniženjima, nekad i na rate', rekla je Ecija koja, kako kaže, sve mudrosti kupovanja na sniženjima, naučila u Londonu.

Zgodna voditeljica posljednjih nekoliko mjeseci na svom Facebook profilu ostavlja poruke koje upućuju na njezine simpatije prema Sulejmanu Veličanstvenom, pa nismo odoljeli priupitati je kakva je to tajna veza, posebno otkako je se na društvenoj mreži može naći pod imenom 'Ecija Hurem Ivušić'.

'Ne identificiram se s Hurem, ali ona je fascinantna žena koja se u ono doba uspjela izboriti za nešto što mnoge druge nisu, protiv tradicija harema, palače. Iskreno, ne propuštam nijednu epizodu Sulejmana Veličanstvenog. Sapunice me do sada nisu zanimale, sve je već viđeno, od borbe dva na jedan, tri na jedan, četiri na jedan, ovo je sto na jednog što nitko dosad nije vidio. Fascinantno je, bore se, čupaju', raspričala se Ecija koja ni te večeri nije propustila svoju omiljenu seriju.