LEONA PARAMINSKI:

Živim priču svog života

12.10.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Glumica Leona Paraminski sa svojim dečkom Tinom došla je na otvaranje izložbe Damira Urbana '40 stanica' u galeriju Velvet pri čemu nije mogla prikriti sreću

'Presretna sam, napokon je to, to', oduševljeno je rekla glumica Leona Paraminski koja je na otvaranje izložbe Damira Urbana došla sa svojim dečkom Tinom.

Leona nije htjela otkriti točan datum vjenčanja, kao ni informaciju jesu li već pale zaruke, ali nam je povjerila daće izabranik, ako se bude udavala, zasigurno biti Tin.

'Ne bih se htjela udavati samo zato što sam trudna ili zato što je vrijeme za ženidbu već želim da to bude jer sam zaljubljena i sretna. Ma želim baš pravu romansu', otkrila nam je Leona svoje romantične želje.

Glumica je ispričala i kako joj se sviđa izložba na kojoj smo je zatekli, jer voli taj Urbanov pomalo mračni izričaj. 'Malo mi je mračan, ali ja to volim. Ma ja sam uz njega odrasla pa mi se sviđa sve što Urban radi. Ova izložba nije nešto uobičajeno što možemo vidjeti svaki dan, a to mi je baš super', rekla je.

Leona je inače prije par dana na talijanskom festivalu Capalbio Cinema ponovno nagrađena za film Dalibora Matanića 'Tulum', a to joj je već treća međunarodna nagrada za ovaj film.