'BILO JE PREZABAVNO'

Zgodna glumica samozadovoljava se pred kamerama

19.06.2013 u 10:37

Bionic
Reading

Paul Geissinger iz Philadelphije, na glazbenoj sceni poznatiji kao Starkey, dugi niz godina djeluje kao DJ i producent za renomirane labele kao što su Slit Jockey, Ninja Tune, Planet Mu i Seclusiasis. U svojoj karijeri surađivao je s mnogim imenima svjetske glazbene scene kao što su Charli XCX, Kiki Hitomi, Anneka, Ital Tek, Leah Smith, P-Money i drugi

Novi spot za njegovu pjesmu pod nazivom 'Space' režirao je hrvatski redatelj videospotova Filip Filković Philatz, a uspješna i vrlo tražena hrvatska glumica Mia Biondić tumači protagonisticu Elenu Barabour. Gledatelji prate njenu dnevnu rutinu te dobivaju uvid u to kako bi mogli izgledati aparati za samozadovoljavanje u bližoj budućnosti.

'Uz snimanje dugometražnog filma, jedva sam dočekala neki off projekt u ovako ugodnom društvu. Snimali smo spot kao jedna mala obitelj i bilo je to prezabavno i sjajno iskustvo. Mislim da se ovdje rodila ljubav na poslovnom planu i osjećam da ćemo Filip i ja još puno toga raditi zajedno', kazala je mlada glumica Mia, trenutno posvećena probama za nadolazeće Dubrovačke ljetne igre.

Inače, Starkey je primijetio Filkovićev izbor radova na Vimeu i odlučio mu se javiti u nadi da će surađivati. Obojica su na prvu pronašla zajednički jezik, a Filkovićeva ideja za videospot ubrzo je realizirana i snimljena u Zagrebu.

'Radi se o spotu koji ima romantike, znanstveno-fantastične poetike, robotike i dosta NSFW elemenata, malu priču i definiranu atmosferu koja bi vas trebala odvući u taj svijet', objašnjava Filković, dobitnik nagrade Oktavijan Dana hrvatskog filma za najbolji videospot za pjesmu 'Ezoterija' Hladnog piva.

Spomenimo i da se u pjesmi 'Space' pojavljuju vokali poznatog britanskog repera Karizma i pjevačice Nine Smith s Ninja Tune Recordsa.

'Ostao sam pozitivno iznenađen kada sam dobio ponudu da radim spot za Starkeyja jer ga privatno slušam te imam nekoliko njegovih pjesama na playlisti u autu. Dok sam smišljao i procesuirao ideju za spot, prva osoba koja mi je pala na pamet za ulogu, jer mi se činila zaista idealnom, bila je upravo Mia. Nekako sam cijelu radnju spota u konačnici prilagodio njoj, u koju se ona spontano i prirodno uklopila', otkrio je Filković, dodajući da trenutno priprema svoj debitantski kratki film, a inače je poznat po već prepoznatljivim videouratcima za Edu Maajku, Urbana, Gibonnija, Vatru, Ivanu Kindl, srpske Frajle, Lollobrigidu, Diyalu, bosanskog repera Prikija...