MUŠKARCI, POZOR

Žene koje trebate izbjegavati

02.02.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Vjerujete da ste pravi zavodnik i da svaku 'ženu možete imati. No znate li odabrati onu pravu i prepoznajete li one koje trebate izbjegavati? Gospođica naporna, gospođica koliki ti je novčanik ili pak osjetljiva, kojoj se stalno treba ispričavati

Žene su divne, drage, pametne i bez njih se jednostavno ne može. No, ruku na srce, ima i totalnih gadura, cmizdravica, sponzoruša bez pokrića i dosadnih brbljavica. E, kako ne biste završili s njima, donosimo vam popis tipova žena s kojima vam se bolje ne petljati. Vjerujemo, mnogi će u njima prepoznati svoje bivše ljubavi. Očito su s razlogom ostavljene u prošlosti.

Žena koja se očajnički želi udati

Ovaj tip vjerojatno poznajete. Očajna da se skrasi. Svaki je dobar, samo da je materijal za ženidbu. Ovo su žene koje su se prepale da njihov biološki sat tako brzo otkucava da trebaju što prije uloviti gospodina Pravog, inače će ostati zauvijek same. Očajnice uglavnom već imaju plan unaprijed. Nakon tri izlaska, već bi vas htjela upoznati sa svojim roditeljima, u vezi će se ponaša kao da ste godinama zajedno, a već razgovara i o imenima buduće djece.

Svadljiva žena
Ona je žena koja u svemu vidi povoda za svađu. Sve što kažete može izvaditi iz konteksta i shvatiti kao uvredu. S vremenom i vas može pretvoriti u svadljivu i ogorčenu osobu. Kad prepoznate svadljivicu, bježite od nje glavom bez obzira.

Osjetljivica
Ovu ženu sve može povrijediti, a imate osjećaj kao da trebate specijalne rukavice za rukovanje kako se ne bi polomila. Najmanji trag cinizma u vašim riječima, najneviniji komentar kod ovog tipa žena izazvat će potoke suza. Prije nego se okrenete, shvatit ćete da se pola života ispričavate za sve što kažete ili učinite.

Žena koja ne zna zašutjeti
Lijepo je kad žena započne razgovor, kad je zabavna, ima smisla za humor, upravlja konverzacijom. No kad ne zna kad treba stati i jednostavno stalno brblja, e to je već poprilično zamarajuće. Izbjegavajte 'pametne' žene koje uvijek i na sve imaju svoj komentar.

Opet ste nešto krivo rekli
Vječna nezadovoljnica
Ništa što napravite, ovoj ženi nije dovoljno dobro. Uvijek i na svakomkoraku prati vas njezin prodorni pogled koji procjenjuje koliko dobroste obavili zadatak, bilo to mijenjanje žarulje ili oblačenje djeteta.Nikad i ništa za nju nije dovoljno dobro. Naporno. Bježite čim pije.

Žena koja samo uzima
Vrijednost muškarca procjenjuje prema visini zarade. Ako ocijeni da je zadovoljavajuća, ona će se potruditi da izgleda ljupko, savršeno, neodoljivo. No nemojte da vas izgled zavara. Ona je gladna novaca, poklona i ide samo za muškim bogatstvom. Podilazit će vam u društvu i ispunjavati sve vaše želje dok god ste dobro potkoženi i trošite na njezine želje. I, naravno, dok joj s vremena na vrijeme dajete kartice ili čak punomoć na iste.

Žena koja priča, a ništa ne kaže
Ovo je tip žene koja će vam pričati kako je kupila cipele, ali je njezina prijateljica našla iste na rasprodaji, a druga frendica bi baš htjela iste takve i tako dalje i tako dalje. Želite li je slušati cijeli život? Vjerujemo da ne.

Neodlučna
Ova žena će vas izluđivati jer nikada ne zna što će obući, što jesti, kamo ići. Preispituje se je li donijela pogrešne odluke, frustrirana je i nervozna. Ona je neodlučna i izludit će vas s bezbroj pitanja i premišljanja.