POVRATAK OTPISANIH

Željni ste promjene? Ovo su najpopularnije frizure sezone, a neke od njih sigurno ste već nosili

27.10.2021 u 06:31

Bionic
Reading

Uočene na modnoj pisti, ulicama svjetskih prijestolnica i na društvenim mrežama, ove trendovske varijacije frizuri isplati se isprobati u mjesecima pred nama

Naglasak na prirodnosti nastavlja se i ove sezone. Na ravnoj kosi, kao i na kovrčavoj, u mjesecima pred nama bitno je nositi razdjeljak po sredini, a potvrđuju to it djevojke današnjice poput Hailey Bieber i Kendall Jenner.

Uz klasičnu frizuru na razdjeljak, one kreirane velikom kopčom iz 90-ih i dalje su poželjne, ako je suditi po modnim influencericama s Instagrama.

Izvor: Wochit / Autor: Oh My Mag UK

Uz veliku kopču, tu je još jedan frizerski trend koji korijene vuče s kraja 90-ih i početka milenija, a riječ je o frizurama s istaknutim tankim prednjim pramenovima.

Pop zvijezda Billie Eilish i zvijezda serije 'Euforija' Barbie Ferreira samo su neke od dama koje su ove jeseni pale na čari frizure koju ili volite ili mrzite, a riječ je o takozvanoj wolf cut frizuri, koju brojni vide kao modernu inačicu omražene fudbalerke.

Frizure s ukrasima za kosu koji imitiraju izgled leptira predstavljaju još jedan povratnički trend s početka milenija te je posljednjih tjedana zavladao u svijetu slavnih.

Punđa iz koje strše vrhovi kose postala je ogroman hit 90-ih godina, a kada ju isfura it djevojka Bella Hadid, postoje velike šanse da ćemo ju u narednim mjesecima viđati sve češće.

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder