brišu godine

Bolje od botoksa: Tri trendi jesenske frizure koje će vas odmah pomladiti

11.10.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Nova frizura jedan je od najboljih načina da osvježite izgled, ali se i oprostite od lomljivih ispucanih vrhova. Dolazak hladnijih dana savršena su prilika za promjenom, a ako odaberete jednu od ove tri frizure sigurno nećete pogriješiti jer djeluju poput botoksa i u trenutku pomlađuju

Odlazak kod frizera i odabir dobre frizure može djelovati poput tretmana botoksom, samo bez ne baš ugodnih uboda iglom. Ove sezone u trendu su tri frizure koje brišu godine i imaju trenutni pomlađujući učinak te su pun pogodak za hladne dane pred nama.

Kratki bob

Već nekoliko sezona bob je jedna od najtraženijih frizura, a do nedavno popularan je bio za srednju dužinu kose. Međutim, ove jeseni nosi se u nešto kraćoj verziji, a to znači da vrhovi, koji su tupo i ravno rezani, uokviruju bradu i čeljust. Ovaj oblik frizure ne samo da lijepo ističe crte lica, posebno naglašavajući jagodice, već ima i efekt pomlađivanja.

Posebno u slučaju ovalnog, izduženog oblika lica kratki bob čini crte lica mekšima i skladnijima, a bore znatno manje vidljivima. U isto vrijeme kratki bob daje super svjež izgled koji odmah skida nekoliko godina, a ove jeseni pretvorit će vas u fashionisticu.

Zavjesa šiške

Skupe kreme protiv bora i injekcije botoksa? Spasite se frizurom koja uključuje zavjesa šiške. Poznate osobe poput Heidi Klum ili Caroline de Maigret dugo su se oslanjale na ovaj prirodni učinak protiv starenja: šiške koje sežu do samog ruba obrva uspješno skrivaju dosadne bore na čelu nastale mrštenjem, a čak mogu sakriti i umorne, opuštene kapke.

Ako želite ove jeseni biti u trendu, šiške ne smiju biti rezane previše precizno i ​​strogo. Umjesto toga odlučite se za duge i lepršave zavjesa šiške inspirirane francuskim chicom koje se mogu začešljati sa strane i tako daju licu mekani okvir.

Stepenasta frizura

Stepenasto šišana kosa ove jeseni slavi povratak u modu, ova frizura ujedno je vrlo laskava te ima pomlađujući učinak. Za frizuru ključno je da su slojevi kose mekano rezani, a odlično funkcionira za sve duljine kose između ramena i grudi.

Ovako oblikovana frizura ravnoj, pomalo beživotnoj kosi daje svjež volumen, čineći je živahnom, a cijelom licu daje svjež izgled. Vrlo moderna frizura svojom pokretljivošću i živahnošću odvraća pozornost od bora, a ako želite doista mladolik izgled, mekane slojeve ožete oblikovati u meke valove, baš poput glumice Julije Roberts.