SVI JOJ ZAVIDE

Želite tijelo kakvo ima Jessica Alba? Evo kako!

07.02.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Kraljica street stylea nas uvijek iznova oduševljava svojom ljepotom i sjajnim osjećajem za modu

Jessica Alba, glumica i uspješna poslovna žena redovito je na listama najpoželjnijih žena Hollywooda. Ova mama dvoje djece za svoju nevjerojatnu liniju dobiva brojne komplimente (vjerujemo da se svi sjećaju njezinog ravnog trbuha iz filma 'Sin City').

Dakako, Jessicino tijelo nije isključivo djelo majke prirode, već se zgodna glumica egzotične ljepote itekako potrudila oko svog izgleda. Njezin osobna trenerica Ramona Braganza koja godinama radi s njom, ali i s Anne Hathaway i Halle Berry, kaže da je ključna stvar pronaći motivaciju za redovito vježbanje.

'Svatko može imati fantastično tijelo. To nije nikakva mudrost. Čim prvi rezultati postanu vidljivi, odmah ćete se bolje osjećati', rekla je Ramona.

Jessica je vjerna režim fitnesa koji se sastoji od kombinacije vježbi. To je tzv. metoda 3-2-1 s potpisom Ramone Braganze i sastoji se od tri vježbe za srce, dvije vježbe izdržljivosti i jedne vježbe za središnje mišiće. Ključ je ove vježbe stalno prebacivanje između raznih vrsta aktivnosti.

'Svaki dan bi trebalo vježbati barem 20-ak minuta kod kuće ili isto toliko vrijeme utrošiti na hodanje od posla prema kući.'
Za čvrstu guzu kakvom se ponosi Jesssica, nema boljeg recepta od čučnjeva i ciljanih vježbi za ovo područje. 'Zbog sjedilačkog načina života, mišići na tom dijelu tijela postaju neaktivni pa je bitno stiskati guzu prilikom vježbanja', rekla je trenerica.

U jednom ranijem intervjuu za UsWeekly Jess je rekla kako jako pazi na prehranu.

'Ne jedem mnogo prerađene hrane, a nikad ne jedem brzu hranu i ništa s puno šećera. Većinom se držim svježe i organske hrane koja se sastoji od mnogo povrća i voća.'

Njezin prekrcan raspored ne bi bilo moguće ostvariti bez željezne volje pa Ramona hvali Jessicine organizacijske sposobnosti: 'Ona uvijek nađe vremena za trening pa čak i na filmskom setu, a svojim djevojčicama sama kuha hranu. Na najbolji mogući način dokazuje da je uz dobru organizaciju sve moguće.'