TAJNE KATE UPTON

Želite bikini tijelo poput njenog? Evo što trebate učiniti

24.04.2015 u 11:42

Bionic
Reading

Kate Upton slovi za ljepoticu koja ima jedno od najljepših tijela na svijetu, a da bi to postigla, drži se strogih pravila prehrane, ali i puno vježbanja

Plavokosa ljepotica za časopis Evening Standard otkrila je svoj režim prehrane koji je prilično strog, posebno ako uzmemo u obzir da si ponekad dopusti malo slane i pržene hrane, a slatkiše ne jede uopće.

Kate je čak prošle godine bila na listi manekenki koju su ljudi najviše guglali, a ako želite izgledati poput nje, morat ćete izbaciti tri stvari: alkohol, kruh i sve obrađene ugljikohidrate. Također je dodala kako prije nekog važnog snimanja obavezno provodi 48-satnu detoksikaciju, i to samo na sokovima.

Njezina svakodnevna prehrana tako se sastoji od povrća i nemasnog mesa. Jutro obično započinje kajganom sa špinatom, ali sa samo jednim žumanjkom. Tome doda i sok od lisnatog povrća s bademima.

Za ručak i večeru najčešće jede meso i povrće, ali ne jede sve vrste mesa već ga bira po sistemu 'ili leti ili pliva'. Dakle, nema svinjetine, teletine i sličnih vrsta. Izbirljiva je čak i kada je voće u pitanju pa jede samo borovnice, kupine, jagode, kivi i jabuke

'Treba mi energije da izdržim naporne radne dane, a ovaj način prehrane to mi i osigurava', rekla je Kate koja se proslavila nakon što je krasila naslovnicu Sports Illustrated Swimsuita 2012. godine.

Koliko god se zdravo hranila ističe da nema namjeru izgubiti svoje obline te joj je drago kada je ističu kao pozitivan primjer u usporedbi s anoreksičnim manekenkama.