NIKAD LAKŠE

Zbog ovoga se isplati online kupnja namirnica

18.09.2015 u 14:47

Bionic
Reading

Kako biste si olakšali svakodnevne obaveze i uštedjeli puno vremena, nabavu namirnica i ostalih artikala lako i brzo možete kupiti putem interneta, a ako vas brine sigurnost ili kompliciranost postupka kupnje, doista se ne morate uopće brinuti

Kupnja namirnica iz udobnosti doma velika je prednost jer u nekoliko klikova brzo ćete odabrati sve što vam je potrebno, a to možete u bilo koje doba dana, kada vam najbolje odgovara. Lako ćete sve što vam nedostaje, od svježih namirnica do svih ostalih artikala. Uz malo vremena, vrlo ćete brzo shvatiti nekoliko jednostavnih koraka za online kupnju i možete se odmah odvažiti posjetom na online.konzum.hr. Kupnja u Konzumovoj internetskoj prodavaonici brza je, a ponuda artikala jednaka je ponudi u prodavaonicama Super Konzuma.

Sami odaberite vrijeme dostave

Nakon što ste odabrali željene artikle, odlučite kada bi bilo najbolje da stignu do vas kući, a za to vrijeme stignete se posvetiti ostalim obavezama ili uživati u društvu. To je odličan način da uštedite vrijeme jer ne morate ići u trgovinu i nositi teške vrećice do kuće. Sve što ste naručili biraju iskusni i educirani slagači u Konzumu, a da bi sve bilo svježe, narudžbe se slažu na sam dan dostave. Naručena roba dostavlja se svaki radni dan i subotom od devet do 21 sat te nedjeljom od devet do 15 sati.

Ako ste izvan kuće i želite samo preuzeti naručenu robu, od velike pomoći vam je Konzumova opcija Pokupi. Ako ste, primjerice, saznali da ćete imati goste popodne, potrebne namirnice naručite do podneva i jednostavno ih preuzmite na povratku kući s posla. Dakle, preko internetske prodavaonice naručite što želite i naznačite kada ćete doći po kupljeno. Samo je važno da odaberete opciju Pokupi i lokaciju na koju dolazite. Uslugu možete koristiti radnim danom od osam do 20 sati te subotom i nedjeljom od osam do 14 sati, dok namirnice naručene do podneva možete pokupiti još istoga dana.

Šopingirajte mobitelom

Još brže i jednostavnije kupnju možete obaviti putem Konzumove mobilne aplikacije koju možete brzo i besplatno preuzeti na svoje pametne telefone, iPhone, Android i Windows. Konzum mobilna aplikacija  najjednostavniji je način za pronalazak prodavaonica u neposrednoj blizini, pregled akcijskih artikala te kupnju svih proizvoda potrebnih u kućanstvu. Pretražite između više od 20.000 artikala, informirajte se o najnovijim akcijama, naručite i rezervirajte dostavu te pritom uštedite. Još niste uvjereni? Pogledajte koliko je lako.

Osim toga, istraživanje je pokazalo da se čak 70 posto prvih online kupnja u Konzumu ponavlja što znači da je doista jednostavna i ispunjava sve kriterije. Od 2010. prosjek rasta online kupnje iznosi po 10 posto, a zanimljivo je da u online špeceraju kod nas visok udio čine dječji artikli.