IVA BALABAN

Zbog ovog kumstva sam doletila iz Atene

11.12.2010 u 22:45

Bionic
Reading

Iva Balaban otkrila nam je kako je kumstvo švedskom dućanu SIA shvatila dosta ozbiljno, a otkrila nam je i par detalja iz života u grčkoj prijestolnici

'Kako sam kuma, tako sam dobila i čast da prerežem počasnu vrpcu, zbog toga sam i doletjela iz Atene', veselo je otkrila Iva Balaban koja nam je rekla i kako je osim kumstva imala još jednu ulogu. 'S Karlom (vlasnicom dućana) sam birala kako ovu, tako i prethodne tri kolekcije koje se mogu kupiti dućanu SIA u Cascadama, a sada i u Masarykovoj ulici. Žena sam i volim kupovati, ali kako sam inače kućni tip i ne izlazim previše, najdraži mi je šoping za kuću', rekla nam je Iva koja se već potpuno priviknula na život u glavnom gradu Grčke. Bivša manekenka i njezin suprug Boško Balaban, igrač atenskog Panionisa, u Ateni žive od ljeta prošle godine.

'U Ateni je skoro svaki dan sunčano i temperature su oko 20 stupnjeva tako da mogu reći da mi potpuno odgovara malo toplija klima. Ovih par dana što sam tu sam se gotovo smrzla', rekla je Iva te dodala kako će, bez obzira na niske temperature, Božić i Novu godinu proslaviti u Zagrebu. 'Božić smo već tradicionalno doma kod nas, dođe nam par prijatelja i uvijek bude super. Božić je i vrijeme kada svi negdje idu ili su s obiteljima, pa nam nema ni tko djecu čuvati', našalila se Iva.