SIA SE UDALA

Bajkovito vjenčanje: Ovako romantičnu vjenčanicu malo tko je očekivao od slavne glazbenice

10.05.2023 u 11:13

Bionic
Reading

Pjevačka zvijezda Sia ne dijeli mnogo o svom privatnom životu, no ovo vjenčanje nije moglo proći ispod radara. Pred tek šest uzvanika još jedanput izrekla je 'da', a ovaj put njezin odabranik je Dan Bernard. Za lokaciju tajnog vjenčanja odabrali su vilu u Portofinu u Italiji, čiji su vlasnici Dolce i Gabanna

Australska pjevačica i autorica raznih hitova ovaj vikend izrekla je sudbonosno 'da', a intimna ceremonija zbilja je jedna od najromantičnijih ove godine. U tajnosti je Sia organizirala vjenčanje u krugu najbližih ljudi, točnije samo šest uzvanika, a ona i njezin suprug Dan Bernad bili su usredotočeni isključivo na svoju ljubav.

Romantična ceremonija održana je u vili Olivetta Domenica Dolcea i Stefana Gabbane u Portofinu u Italiji, a romantičan talijanski ambijent bio je ukrašen svijećama i detaljima koji spajaju talijansku tradiciju i umjetnost. Detalji bijelih svijeća u prozirnim visokim svijećnjacima sada su jedan od najpopularnijih odabira, a ovdje su bili postavljeni na pozlaćene izrezbarene ukrasne stoliće koji su pridonijeli čarobnoj atmosferi.

Imajući na umu stil dekoracije, Sia je pogodila odabirom vjenčanice kakvu rado nose mladenke diljem svijeta.

Odabrala je čipkastu vjenčanicu sirena kroja koja je krojem i elegantnim rukavima tri četvrt duljine izgledala vrlo efektno. Osim toga, visoki ovratnik i decentni gumbići doprinijeli su romantici haljine. Sada je vrlo popularan i veo, kao nešto vrlo tradicionalno i chic. Njezin je bio ukrašen obrubom od čipke koja se sjajno uklopila uz vjenčanicu.

Osim toga, vjenčanica je bila još posebnija jer nije u očekivanoj bijeloj, već u nježnoj puder ružičastoj boji.

Njezin suprug nosio je svijetli smoking sa svilenim pojasom i leptir mašnom.

Par je izmijenio zavjete ispod željezne sjenice ukrašene zapanjujućim ružičastim, ljubičastim, žutim i bijelim cvijećem.

  • +8
Udala se pjevačica Sia Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

O ovom se paru ne zna puno jer Sia svoj privatni život uistinu skriva kao zmija noge. Podijelila je tek jednu fotografiju svoga partnera, i to još prošle godine.

Prije Bernada, pjevačica je bila u braku s Erikom Andersom, za kojeg se udala u svom domu u Palm Springsu u Kaliforniji u kolovozu 2014, u braku su bili dvije godine i nije poznato zašto su se rastali.

prelijepa mladenka

Tko kaže da vjenčanica mora biti bijela: Pogledajte bajkovito vjenčanje predsjednika PayPala na jezeru Como

Pogledaj galeriju