MODNI ULOVI

Zbog ovih čizama iz Zare zaboravit ćete na sniženja

18.01.2023 u 12:16

Bionic
Reading

Sandale za ljeto isto su što i čizme za zimu – must-have odabir sezone. Sa značajnijim padom temperature, čizme postaju neophodnom obućom, a zna to i španjolska Zara svoju ponudu obogativši nekim novim, zanimljivim modelima uslijed sezonskog sniženja

Crne čizme oduvijek predstavljaju siguran odabir, no istina je da posve klasične verzije mogu djelovati previše dosadno. No, u novoj Zarinoj kolekciji ima svega - od kultnih crnih čizama preko koljena, do viralnih kaubojskih čizama, uključujući i modele lakirana sjaja.

Nema ništa praktičnije od crnih čizama s udobnom petom, a u novoj Zarinoj kolekciji našao se model čizama iznad koljena, odnosno iznad koljena, s okruglim vrhom, u web trgovini dostupan za 49,95 €. 

Kombinacija visokih čizama i midi haljine ili pletene haljine jedna je od najpopularnijih kombinacija ove zime. Tražite li boju koja nije crna, ali koja je jednako laka za kombiniranje, obratite pozornost na smeđu.

Istaknuta na čizmama s geometrijskom, širokom petom završenom okruglim vrhom, mami s police Zare, a cijena im iznosi 129 €.

Ne postoji ljubiteljica mode koja u svoju kolekciju u ormaru do danas nije uvertila kaubojske čizme. Inspirirane modom Divljeg zapada, udobne i elegantne, jednako dobro pristaju širokim trapericama, koliko I haljinama. U novoj Zarinoj kolekciji ove čizme u kaubojskom stilu s kontrastnim detaljem plamena i petom od 7,5 cm iznose 59,95 €.

  • +20
Čizme od brušene čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije