OSVAJAJU IZGLEDOM

Idealna zamjena za salonke: Zara ima slingback cipele kao stvorene za buduće mladenke

12.12.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Kao glavnu prednost slingback cipela brojni prvenstveno ističu udobnost. Zahvaljujući dizajnu u znaku remenčića koji obgrli gležanj, ne postoji bojazan od potencijalnih žuljeva na peti, a Zara je lansirala model koji bi lako mogao postati najprodavanijim u aktualnoj ponudi Inditexovog brenda

Glavna karakteristika slingback cipela njihov je otvoreni dizajn pete, a posljednjih sezona najpoželjnije su verzije s dodatkom minijaturne pete. Ovaj tip obuće bez žrtvovanja udobnosti darovat će potrebne centimetre figuri, a zahvaljujući svom izgledu u stajlinzima nerijetko nadmašuju salonke.

U svoju aktualnu ponudu brojnim damama omiljena Zara uvrstila je model slingback cipela koji s lakoćom može postati obućom za poseban dan.

Od kremastog tvida i detaljem efektne kopče od cirkona, po uzoru na kultne manolice, Zarine slingback cipele osvajaju na prvi pogled.

Po cijeni od 400 kuna, koliko iznose u prodaji, ove slingback cipele također se mogu pohvaliti detaljem potpetice od 6.5 centimetara geometrijskog dizajna, što ih čini puno udobnijima od drugih sličnih opcija.