SJAJNE I SVESTRANE

Ove Zarine traperice opčinile su modne ovisnice, a jasno je i zašto

04.01.2023 u 12:32

Bionic
Reading

Kao i Instagram prije njega, TikTok se etablirao kao moćan saveznik ljubitelja mode. Putem videa koji obično traju samo nekoliko sekundi, svatko može zauzeti ulogu modnog influencera, što ponekad rezultira rasprodanim zalihama pojedinih komada. Dokaz za to su ove Zarine traperice koje su opčinile ljubitelje mode na omiljenoj platformi pripadnika generacije Z

Sezona blagdanskih zabava jedva da je završila, a želja za odijevanjen u sjajne komade i dalje je prisutna. Umjesto tipičnih komada od baršuna i šljokica, ovih blagdana primjetnim trendom postali su komadi metalik sjaja koji outfitima donose dašak svježine.

Potvrđuje to popularnost koju posljednjih tjedana na TikToku uživaju traperice srebrnog sjaja s potpisom španjolske Zare. Po originalnoj cijeni od 270 kuna, ovaj model danas je u potpunosti nestao iz Zarine ponude čime je, osim videa na TikToku, zasigurno doprinijelo i sezonsko sniženje.

Ravnog kroja nogavica, srednje visokog struka i efektnog srebrnog sjaja ove Zarine traperice postale su glavnom zvijezdom mnogobrojnih stajlinga viđenih na TikToku. Modne ovisnice dokazale su s kojom lakoćom se kombiniraju uz brojne komade.

  • +4
Trendi cipele za 2023. godinu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije