POMELA KONKURENCIJU

Zbog ove su haljine svi pogledi na crvenom tepihu bili uprti u slavnu glumicu

31.03.2019 u 11:15

Bionic
Reading

Dodjela nagrada 'Golden Kamera' Award u Berlinu okupila je brojne filmske zvijezde, no kada je prestižnim crvenim tepihom prošetala glumica Jessica Chastain, svi pogledi bili su uprti samo u nju

Zvijezda 'Interstellara' Jessica Chastain ukrala je sve poglede berlinskom crvenom tepihu, zablistavši u senzacionalonoj kraljevsko plavoj haljini od satena, u kojoj je, priznajemo, izgledala božanstveno. Glamurozna toaleta savršeno se slagala s crvenom kosom zanosne glumice, a osim što je naglasila glumičinu vitku figuru, haljina je uspjela obuzdati i njezino bujno poprsje, što slavnoj glumici inače predstavlja veliki problem kod odabira svečanih haljina.

  • +5
Jessica Chastain Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o haljini iz Couture kolekcije za proljeće/ljeto 2019. libanonskog dizajnera Elieja Saaba, inače omiljenog dizajnera brojnih holivudskih ljepotica. Njegove raskošne i bajkovite haljine koje slave žensku ljepotu sastavni su dio svakog crvenog tepiha i gotovo uvijek barem jedna od njegovih kreacija završi na listama najljepših haljina.

Cjelokupan stajling glumica je zaokružila šljokičastim sandalama na petu i statement nakitom, dok je kosu ovog puta odlučila nositi rapuštenu u glamurozne valove po uzoru na nekadašnje holivudske dive 50-ih.

Inače, slavna glumica, koju ćemo u lipnju imati prilike gledati u najnovijem nastavku filmskog spektakla 'X-Men: Dark Phoenix', na crveni tepih je stigla bez pratnje supruga Gian Luce Passija de Preposula, s kojim je u lipnju prošle godine preko surogat majke dobila kćer.